Professioneel schoon met 100% tevredenheidsgarantie!

 • Schakel ons in voor uw volgende schoonmaakklus! 06-28746139

Bouwschoonmaak2023-04-10T16:46:25+02:00

Bouwschoonmaak

Onze liefde voor schoonmaak zorgt voor een perfecte oplevering van uw bouwproject.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Bouwsschoonmaak gewenst?

Bouwschoonmaak, het afronden van een zware en intensieve periode van bouwen of verbouwen. Na maanden of zelfs jaren van hard werken en plannen maken is het tijd om te genieten van het resultaat: uw nieuwe en verbeterde woning. Maar er is nog één belangrijk punt waar u aan moet denken: de opleveringsschoonmaak.

Bouwschoonmaak is meer dan alleen het verwijderen van stof en puin. Het is een moment om te feesten en te vieren dat u uw droomhuis eindelijk in bezit kunt nemen. Het is een moment om de laatste hand te leggen aan het prachtige eindresultaat en om ervoor te zorgen dat elk hoekje en gaatje van uw nieuwe thuis glanst en schittert.

Wij zijn trots op onze aandacht voor detail en onze toewijding aan kwaliteit, en we zijn vastbesloten om het beste resultaat te leveren bij elke oplevering.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van het inhuren van een gespecialiseerd bouwschoonmaakbedrijf zoals Claus Cleaning?

Wij zetten ze voor u op een rijtje:

 • Tijd en energie besparen: Bouwschoonmaak is een tijdrovende klus die veel energie kan kosten. Het inhuren van professionals betekent dat u deze taak uit handen kunt geven, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.
 • Grondige reiniging: Bouwschoonmaak gaat verder dan alleen het verwijderen van stof en puin. Onze professionals gebruiken de nieuwste apparatuur en schoonmaakmiddelen om elk oppervlak grondig te reinigen en te desinfecteren, waardoor u een frisse en hygiënische start kunt maken in uw nieuwe woning.
 • Ervaring en expertise: Onze professionals hebben jarenlange ervaring en expertise in bouwschoonmaak en weten precies hoe ze elk oppervlak moeten reinigen en welke producten en materialen ze moeten gebruiken. Hierdoor kunnen we efficiënter werken en zorgen we voor een beter resultaat.
 • Voorkomen van schade: Tijdens de bouw of verbouwing kan er schade ontstaan aan uw woning, zoals krassen of vlekken op de vloer of muren. Onze professionals weten hoe ze deze schade kunnen voorkomen en hoe ze deze indien nodig kunnen herstellen, zodat uw nieuwe woning er op zijn best uitziet.
 • Flexibiliteit: Wij begrijpen dat elke bouw- of verbouwproject anders is en daarom bieden wij flexibele schoonmaakoplossingen aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een klein appartement of een groot bedrijfspand heeft, wij kunnen u helpen bij het opleveren van een schone en frisse ruimte.

Kortom, het inhuren van een gespecialiseerd bouwschoonmaakbedrijf zoals Claus Cleaning heeft vele voordelen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe woning of bedrijfspand grondig wordt gereinigd en opgeleverd, zodat u kunt genieten van een schone en hygiënische start. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en laat ons uw bouwschoonmaaktaak uit handen nemen!

Choose File
Zijn er schoonmaakwerkzaamheden die jullie niet uitvoeren?2023-03-02T15:46:28+01:00

Wij voeren bijna alle denkbare schoonmaakwerkzaamheden uit, maar er zijn enkele beperkingen op basis van de veiligheid en wettelijke regels. Zo kunnen wij bijvoorbeeld geen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren op plaatsen waar het risico op letsel te hoog is. Wij zullen altijd eerlijk communiceren over onze beperkingen en eventueel alternatieven aanbieden.

Bieden jullie schoonmaakdiensten voor speciale evenementen?2023-03-02T15:45:36+01:00

Ja, wij bieden schoonmaakdiensten voor speciale evenementen zoals beurzen, festivals en feesten. Wij begrijpen dat het belangrijk is om een schone en hygiënische omgeving te bieden voor uw gasten en zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met het schoonmaakresultaat?2023-03-02T15:44:28+01:00

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en zullen er alles aan doen om eventuele klachten of zorgen die u heeft op te lossen. Neem contact met ons op en wij zullen ons best doen om uw zorgen weg te nemen en eventuele problemen op te lossen.

Zijn er verborgen kosten in de offerte?2023-03-02T15:41:10+01:00

Nee, onze offertes zijn transparant en bevatten alle kosten die nodig zijn voor de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. Wij zullen u niet verrassen met verborgen kosten of extra’s.

Hebben jullie ervaring met het reinigen van hoge ramen?2023-03-02T15:40:41+01:00

Ja, wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing, ook op grote hoogte. Wij beschikken over professionele apparatuur en hebben ervaren personeel in dienst om deze werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren.

Hoe lang duurt een gemiddelde schoonmaakklus?2023-03-02T15:40:22+01:00

Dit is afhankelijk van de grootte van het gebouw en het type schoonmaakwerkzaamheden dat nodig is. Voor een reguliere kantoor- of bedrijfsschoonmaak duurt het gemiddeld tussen de 1 en 3 uur, afhankelijk van de grootte van het pand. Voor dieptereiniging van keukens en sanitair kan het langer duren.

Kunnen jullie ook reinigen buiten de reguliere kantooruren?2023-03-02T15:39:55+01:00

Ja, wij kunnen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren buiten de reguliere kantooruren, zoals in de avonduren of in het weekend. Wij begrijpen dat sommige klanten het fijn vinden om de schoonmaak te laten uitvoeren buiten kantoortijden en zijn flexibel om aan uw wensen te voldoen.

Zijn jullie verzekerd?2023-03-02T15:39:24+01:00

Ja, wij zijn verzekerd voor aansprakelijkheid en ongevallen tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Onze verzekering biedt u en ons gemoedsrust in geval van onvoorziene gebeurtenissen tijdens het schoonmaken.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor schoonmaakwerkzaamheden?2023-03-02T15:39:06+01:00

U kunt een offerte aanvragen door contact op te nemen met ons via telefoon, onze website of e-mail. Wij zullen u vragen stellen over uw schoonmaakbehoeften en zullen u vervolgens een offerte op maat bieden die aansluit bij uw budget en vereisten.

Hoe lang duurt het voordat jullie kunnen beginnen met schoonmaken?2023-03-02T15:38:30+01:00

Wij streven ernaar om binnen enkele dagen na het ontvangen van een aanvraag te kunnen beginnen met schoonmaken. Dit is echter afhankelijk van onze beschikbaarheid en planning, en kan variëren afhankelijk van het soort schoonmaakwerkzaamheden dat nodig is. Wij zullen altijd ons best doen om aan uw planningseisen te voldoen en zullen duidelijk communiceren over onze beschikbaarheid en planning.

 

Kunnen jullie ook vloeren en tapijten reinigen?2023-03-02T15:37:54+01:00

Ja, wij bieden vloeronderhoudsdiensten aan, waaronder het reinigen van tapijten, vinyl, tegels en andere soorten vloeren. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en reinigingsmiddelen om de beste resultaten te bereiken.

Hebben jullie ervaring met het schoonmaken van specifieke soorten gebouwen, zoals scholen en zorginstellingen?2023-03-02T15:37:30+01:00

Ja, wij hebben ervaring met het leveren van schoonmaakdiensten voor verschillende soorten gebouwen, waaronder scholen, zorginstellingen en andere openbare gebouwen. Wij zijn bekend met de specifieke schoonmaakbehoeften van deze gebouwen en passen onze diensten aan om aan deze behoeften te voldoen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?2023-03-02T15:37:04+01:00

Ja, wij zijn ons bewust van de impact van schoonmaakmiddelen op het milieu en streven daarom naar het gebruik van milieuvriendelijke middelen. Wij maken gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu.

Kunnen jullie ook periodiek terugkerende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren?2023-03-02T15:36:35+01:00

Ja, wij zijn zowel inzetbaar voor losse opdrachten als voor periodiek terugkerende schoonmaakwerkzaamheden. Afhankelijk van uw behoeften, kunnen wij een schema opstellen voor wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Werken jullie voor particulieren en bedrijven?2023-03-02T15:36:09+01:00

Ja, wij zijn inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij hebben ervaring met het leveren van schoonmaakdiensten voor verschillende soorten gebouwen, waaronder kantoren, winkels, scholen, en woningen.

Werken jullie alleen in Haarlem?2023-03-02T15:35:45+01:00

Nee, wij zijn niet alleen actief in Haarlem, maar werken ook in omliggende gemeenten rondom Haarlem. Wij bieden onze schoonmaakdiensten aan in verschillende regio’s, afhankelijk van de vraag en onze beschikbaarheid.

Wat voor soort schoonmaakwerkzaamheden biedt ClausCleaning aan?2023-03-02T15:34:56+01:00

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze diensten omvatten onder andere kantoor- en bedrijfsschoonmaak, dieptereiniging van keukens en sanitair, gevelreiniging, vloeronderhoud, en glasbewassing. Wij werken met professionele schoonmaakapparatuur en -middelen om de beste resultaten te bereiken.

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

 • VvE specialist

 • Voor bedrijven en particulieren

 • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

 • Regelmatige kwaliteitscontrole

 • Efficiënte communicatie

Een bouwschoonmaak checklist kan als volgt eruit zien:

 • Verwijdering van bouwmateriaal, afval en restanten van de bouw
 • Stof- en vuil verwijdering van muren, plafonds, vloeren en ramen
 • Reiniging van sanitaire ruimtes, keuken en badkamers
 • Reiniging van verlichting en elektrische installaties
 • Oppoetsen van alle oppervlakken, zoals deurknoppen, deurposten, radiatorbekleding en plinten
 • Verwijdering van beschermfolie en stickers
 • Reiniging van alle vloeren, waaronder het verwijderen van eventuele oneffenheden
 • Reiniging van alle glazen oppervlakken, zoals ramen, spiegels en douchedeuren
 • Reiniging van alle kozijnen en deuren
 • Oppoetsen van de buitenkant van het gebouw
 • Reiniging van de tuin en buitenterrein
 • Schoonmaken van het afvoersysteem
 • Check op eventuele beschadigingen en het vervangen hiervan
 • Controle op werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden
 • Final cleaning check om er zeker van te zijn dat alles naar wens is opgeleverd.

Dit is een voorbeeld van een bouwschoonmaak checklist. Afhankelijk van het gebouw en de specifieke wensen van de opdrachtgever, kunnen er nog extra punten aan toegevoegd worden.

Een offerte aanvragen

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen
Go to Top