Professioneel schoon met 100% tevredenheidsgarantie!

 • Schakel ons in voor uw volgende schoonmaakklus! 06-28746139

Dakgootreiniging2023-04-10T16:52:50+02:00

Dakgootreiniging

Het onderhouden van uw dakgoot is noodzakelijk om verstoppingen, lekkages en schimmels te voorkomen.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Uw dakgoten laten reinigen?

Wilt u uw dakgoot laten reinigen. Claus Cleaning zorgt voor een lege dakgoot en voorkomt hiermee dat er lekkages aan uw dakgoot zullen ontstaan.
Het onderhouden van uw dakgoot is noodzakelijk om verstoppingen, lekkages en schimmels te voorkomen. Door uw dakgoten jaarlijks volledig te laten reinigen voorkomt u veel ongemakken die onnodige hoge kosten met zich meebrengen. Doordat vuil en water zich gaan ophopen kan de dakgoot gaan verstoppen, overstromen en in het ergste geval losraken. De goot wordt verschrikkelijk zwaar door het vele vuil en niet goed doorstromende water. Hierdoor komt de goot onder enorme druk te staan met vervelende lekkages tot gevolg.

Om deze verstoppingen en lekkages aan de dakgoot te voorkomen bieden wij de mogelijkheid om de dakgoot eenmalig, of periodiek schoon te maken en te ontdoen van al het bladvuil, mos, takken en overig vuil. In noodgevallen bieden wij een supersnelle service aan die de dakgoot volledig vrij maakt van al het vuil, zodat het water weer goed kan doorstromen.

Dakgootreiniging biedt de volgende voordelen:

 • Voorkomen van waterschade: een verstopt dakgootsysteem kan leiden tot wateroverlast, wat schade kan veroorzaken aan de muren, funderingen en interieur van het gebouw. Dakgootreiniging voorkomt dit en beschermt uw eigendom.
 • Verbetering van de waterafvoer: wanneer uw dakgoten schoon zijn, functioneren ze optimaal en voeren ze water snel en efficiënt af, wat helpt voorkomen dat water op uw dak blijft staan.
 • Verlenging van de levensduur van de dakgoten: door regelmatige reiniging worden opstoppingen voorkomen en wordt de slijtage van het systeem verminderd, wat de levensduur van de dakgoten verlengt.
 • Verbetering van de uitstraling van het gebouw: wanneer dakgoten schoon en vrij van opstoppingen zijn, ziet het gebouw er beter uit en verhoogt dit de waarde en het uiterlijk.

Meer informatie over onze diensten neem dan contact met ons op 0614689987.

Choose File
Zijn er schoonmaakwerkzaamheden die jullie niet uitvoeren?2023-03-02T15:46:28+01:00

Wij voeren bijna alle denkbare schoonmaakwerkzaamheden uit, maar er zijn enkele beperkingen op basis van de veiligheid en wettelijke regels. Zo kunnen wij bijvoorbeeld geen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren op plaatsen waar het risico op letsel te hoog is. Wij zullen altijd eerlijk communiceren over onze beperkingen en eventueel alternatieven aanbieden.

Bieden jullie schoonmaakdiensten voor speciale evenementen?2023-03-02T15:45:36+01:00

Ja, wij bieden schoonmaakdiensten voor speciale evenementen zoals beurzen, festivals en feesten. Wij begrijpen dat het belangrijk is om een schone en hygiënische omgeving te bieden voor uw gasten en zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met het schoonmaakresultaat?2023-03-02T15:44:28+01:00

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en zullen er alles aan doen om eventuele klachten of zorgen die u heeft op te lossen. Neem contact met ons op en wij zullen ons best doen om uw zorgen weg te nemen en eventuele problemen op te lossen.

Zijn er verborgen kosten in de offerte?2023-03-02T15:41:10+01:00

Nee, onze offertes zijn transparant en bevatten alle kosten die nodig zijn voor de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. Wij zullen u niet verrassen met verborgen kosten of extra’s.

Hebben jullie ervaring met het reinigen van hoge ramen?2023-03-02T15:40:41+01:00

Ja, wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing, ook op grote hoogte. Wij beschikken over professionele apparatuur en hebben ervaren personeel in dienst om deze werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren.

Hoe lang duurt een gemiddelde schoonmaakklus?2023-03-02T15:40:22+01:00

Dit is afhankelijk van de grootte van het gebouw en het type schoonmaakwerkzaamheden dat nodig is. Voor een reguliere kantoor- of bedrijfsschoonmaak duurt het gemiddeld tussen de 1 en 3 uur, afhankelijk van de grootte van het pand. Voor dieptereiniging van keukens en sanitair kan het langer duren.

Kunnen jullie ook reinigen buiten de reguliere kantooruren?2023-03-02T15:39:55+01:00

Ja, wij kunnen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren buiten de reguliere kantooruren, zoals in de avonduren of in het weekend. Wij begrijpen dat sommige klanten het fijn vinden om de schoonmaak te laten uitvoeren buiten kantoortijden en zijn flexibel om aan uw wensen te voldoen.

Zijn jullie verzekerd?2023-03-02T15:39:24+01:00

Ja, wij zijn verzekerd voor aansprakelijkheid en ongevallen tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Onze verzekering biedt u en ons gemoedsrust in geval van onvoorziene gebeurtenissen tijdens het schoonmaken.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor schoonmaakwerkzaamheden?2023-03-02T15:39:06+01:00

U kunt een offerte aanvragen door contact op te nemen met ons via telefoon, onze website of e-mail. Wij zullen u vragen stellen over uw schoonmaakbehoeften en zullen u vervolgens een offerte op maat bieden die aansluit bij uw budget en vereisten.

Hoe lang duurt het voordat jullie kunnen beginnen met schoonmaken?2023-03-02T15:38:30+01:00

Wij streven ernaar om binnen enkele dagen na het ontvangen van een aanvraag te kunnen beginnen met schoonmaken. Dit is echter afhankelijk van onze beschikbaarheid en planning, en kan variëren afhankelijk van het soort schoonmaakwerkzaamheden dat nodig is. Wij zullen altijd ons best doen om aan uw planningseisen te voldoen en zullen duidelijk communiceren over onze beschikbaarheid en planning.

 

Kunnen jullie ook vloeren en tapijten reinigen?2023-03-02T15:37:54+01:00

Ja, wij bieden vloeronderhoudsdiensten aan, waaronder het reinigen van tapijten, vinyl, tegels en andere soorten vloeren. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en reinigingsmiddelen om de beste resultaten te bereiken.

Hebben jullie ervaring met het schoonmaken van specifieke soorten gebouwen, zoals scholen en zorginstellingen?2023-03-02T15:37:30+01:00

Ja, wij hebben ervaring met het leveren van schoonmaakdiensten voor verschillende soorten gebouwen, waaronder scholen, zorginstellingen en andere openbare gebouwen. Wij zijn bekend met de specifieke schoonmaakbehoeften van deze gebouwen en passen onze diensten aan om aan deze behoeften te voldoen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?2023-03-02T15:37:04+01:00

Ja, wij zijn ons bewust van de impact van schoonmaakmiddelen op het milieu en streven daarom naar het gebruik van milieuvriendelijke middelen. Wij maken gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu.

Kunnen jullie ook periodiek terugkerende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren?2023-03-02T15:36:35+01:00

Ja, wij zijn zowel inzetbaar voor losse opdrachten als voor periodiek terugkerende schoonmaakwerkzaamheden. Afhankelijk van uw behoeften, kunnen wij een schema opstellen voor wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Werken jullie voor particulieren en bedrijven?2023-03-02T15:36:09+01:00

Ja, wij zijn inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij hebben ervaring met het leveren van schoonmaakdiensten voor verschillende soorten gebouwen, waaronder kantoren, winkels, scholen, en woningen.

Werken jullie alleen in Haarlem?2023-03-02T15:35:45+01:00

Nee, wij zijn niet alleen actief in Haarlem, maar werken ook in omliggende gemeenten rondom Haarlem. Wij bieden onze schoonmaakdiensten aan in verschillende regio’s, afhankelijk van de vraag en onze beschikbaarheid.

Wat voor soort schoonmaakwerkzaamheden biedt ClausCleaning aan?2023-03-02T15:34:56+01:00

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze diensten omvatten onder andere kantoor- en bedrijfsschoonmaak, dieptereiniging van keukens en sanitair, gevelreiniging, vloeronderhoud, en glasbewassing. Wij werken met professionele schoonmaakapparatuur en -middelen om de beste resultaten te bereiken.

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

 • VvE specialist

 • Voor bedrijven en particulieren

 • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

 • Regelmatige kwaliteitscontrole

 • Efficiënte communicatie

Werkwijze dakgootreiniging bij Claus Cleaning

Dakgootreiniging is een belangrijk aspect van het onderhoud van uw huis. Het is een klus die jaarlijks moet worden uitgevoerd om te voorkomen dat de goten verstopt raken met bladeren, takken en ander vuil. Verstopte goten kunnen leiden tot wateroverlast en schade aan uw huis, wat kan resulteren in hoge reparatiekosten.

Bij Claus Cleaning begrijpen we het belang van een regelmatige dakgootreiniging en onze professionals hebben de expertise en ervaring om deze klus snel en efficiënt te klaren.

 • Onze werkwijze begint met een grondige inspectie van uw dakgoten. We zorgen ervoor dat we de juiste uitrusting en gereedschap hebben om de klus veilig en effectief uit te voeren.
 • Daarna verwijderen we al het vuil en puin uit uw dakgoten en inspecteren we uw regenpijpen om er zeker van te zijn dat ze vrij zijn van verstoppingen.
 • Na afloop van het reinigingsproces zorgen we ervoor dat al het vuil en afval dat we hebben verzameld, wordt afgevoerd en uw terrein netjes achterblijft.

Vraag ons schoonmaakbedrijf om vrijblijvend advies voor dakgootreiniging op 0614689987 of vraag ons uw terug te bellen via het contactformulier op onze contactpagina. Wij staan graag voor u klaar!

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen
Go to Top