Onze diensten

Welkom bij Claus Cleaning.

U kunt bij ons terecht voor een breed pakket aan schoonmaakdiensten. Wij staan altijd voor u klaar als u schoonmaakafspraken wilt maken voor uw woning, kantoor, appartement of bedrijfspand.

U bent op zoek naar een glazenwasser of professioneel schoonmaakbedrijf? Dan kunt u bij ons terecht. Maar  ook voor hogedrukreiniging en dakgootreiniging staan we voor u klaar. Onze schoonmaakservice is betaalbaar en effectief.

Onze schoonmaakdeskundige kijkt mee bij ieder schoonmaakproject, laat u adviseren over de mogelijkheden. Bekwaam personeel en de beste materialen garanderen schoonmaakwerk van topkwaliteit.

Onze schoonmaakdienst wordt op maat gemaakt voor uw wensen en budget. We hebben de vaardigheden en tools om ervoor te zorgen dat u resultaten van topkwaliteit ontvangt. Voor een gratis prijsopgave, bel ons gewoon!

Vraag een offerte aan!

We reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht.

Choose File

Waar kunnen we u mee helpen?

Wij zijn een multi-disciplinair schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in meerdere disciplines in de schoonmaak. Wij staan graag voor u klaar om u te ontdoen van uw schoonmaakzorgen. Claus Cleaning glazenwassers- en schoonmaakbedrijf verricht werkzaamheden voor zowel de particuliere- als de zakelijke sector in de regio. Ons schoonmaakteam staat altijd klaar om u te helpen met al uw schoonmaakbehoeften.

offerte aanvragen