Dakgootreiniging

Het onderhouden van uw dakgoot is noodzakelijk om verstoppingen, lekkages en schimmels te voorkomen.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Uw dakgoten laten reinigen?

Wilt u uw dakgoot laten reinigen. Claus Cleaning zorgt voor een lege dakgoot en voorkomt hiermee dat er lekkages aan uw dakgoot zullen ontstaan.
Het onderhouden van uw dakgoot is noodzakelijk om verstoppingen, lekkages en schimmels te voorkomen. Door uw dakgoten jaarlijks volledig te laten reinigen voorkomt u veel ongemakken die onnodige hoge kosten met zich meebrengen. Doordat vuil en water zich gaan ophopen kan de dakgoot gaan verstoppen, overstromen en in het ergste geval losraken. De goot wordt verschrikkelijk zwaar door het vele vuil en niet goed doorstromende water. Hierdoor komt de goot onder enorme druk te staan met vervelende lekkages tot gevolg.

Om deze verstoppingen en lekkages aan de dakgoot te voorkomen bieden wij de mogelijkheid om de dakgoot eenmalig, of periodiek schoon te maken en te ontdoen van al het bladvuil, mos, takken en overig vuil. In noodgevallen bieden wij een supersnelle service aan die de dakgoot volledig vrij maakt van al het vuil, zodat het water weer goed kan doorstromen.

Dakgootreiniging biedt de volgende voordelen:

  • Voorkomen van waterschade: een verstopt dakgootsysteem kan leiden tot wateroverlast, wat schade kan veroorzaken aan de muren, funderingen en interieur van het gebouw. Dakgootreiniging voorkomt dit en beschermt uw eigendom.
  • Verbetering van de waterafvoer: wanneer uw dakgoten schoon zijn, functioneren ze optimaal en voeren ze water snel en efficiënt af, wat helpt voorkomen dat water op uw dak blijft staan.
  • Verlenging van de levensduur van de dakgoten: door regelmatige reiniging worden opstoppingen voorkomen en wordt de slijtage van het systeem verminderd, wat de levensduur van de dakgoten verlengt.
  • Verbetering van de uitstraling van het gebouw: wanneer dakgoten schoon en vrij van opstoppingen zijn, ziet het gebouw er beter uit en verhoogt dit de waarde en het uiterlijk.

Meer informatie over onze diensten neem dan contact met ons op 0614689987.

Een offerte aanvragen

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

  • VvE specialist

  • Voor bedrijven en particulieren

  • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

  • Regelmatige kwaliteitscontrole

  • Efficiënte communicatie

Werkwijze dakgootreiniging bij Claus Cleaning

Afhankelijk van de hoogte van de dakgoot wordt er gekeken of er doormiddel van de ladder de goten leeg gehaald kunnen worden, of dat er eventueel in samenspraak met u een hoogwerker ingezet moet worden. Bij ons staat veiligheid voorop!

Dat dakgootreiniging op periodieke basis noodzakelijk is hoeven wij u waarschijnlijk niet te vertellen. Bij dakgootreiniging geldt dat verstoppingen worden voorkomen door schoonmaak en preventiemiddelen. Als professioneel schoonmaakbedrijf nemen wij u deze last uit handen.

Advies en aanpak bij dakgootreiniging

Dat dakgootreiniging op periodieke basis noodzakelijk is hoeven wij u waarschijnlijk niet te vertellen. Bij dakgootreiniging geldt dat verstoppingen worden voorkomen door schoonmaak en preventiemiddelen. Als professioneel schoonmaakbedrijf nemen wij u deze last uit handen.

Vraag ons schoonmaakbedrijf om vrijblijvend advies voor dakgootreiniging op 0614689987 of vraag ons uw terug te bellen via het contactformulier op onze contactpagina. Wij staan graag voor u klaar!

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen