Gevelreiniging

Door de gevel te borstelen en gelijktijdig onder lage druk te besproeien met gedemineraliseerd water, is uw gevel binnen een mum van tijd schoon.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Gevelreiniging: verlengt de levensduur van uw gevel

Bij onze diensten als gevelreiniging en gevelonderhoud kunt u rekenen op vakkundig advies over het onderhouden, beschermen en reinigen van uw gevel. Door onze ruime ervaring in gevelreiniging kunnen wij een 100% tevredenheidsgarantie leveren, zo bent u verzekerd van schoon!

Kiest u voor ons, dan kiest u voor zekerheid

Als professioneel schoonmaakbedrijf pogen wij altijd aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Dit wetende kiezen wij onze materialen met zorg uit en doen wij op voorhand een uitgebreide analyse van uw gevel.

Gevelreiniging op zijn best!

Bij het reinigen van gevelbeplatingen zoals trespa kunstof, aluminium en damwandprofielen maken wij gebruik van de borstelmethode. Wij gebruiken hiervoor het functionele tucker-pole systeem. Door de gevel te borstelen en gelijktijdig onder lage druk te besproeien met gedemineraliseerd water, is uw gevel binnen een mum van tijd schoon. Indien uw gevel erg vuil is kunnen wij ook een milieuvriendelijk reinigingsmiddel toedienen.

Een offerte aanvragen

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

  • VvE specialist

  • Voor bedrijven en particulieren

  • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

  • Regelmatige kwaliteitscontrole

  • Efficiënte communicatie

Besparing op uw onderhoudskosten

Het reinigen van uw gevel heeft ook nog een ander doel dan uw pand een verzorgde uitstraling te geven. Het is vooral belangrijk om schade aan uw muren te voorkomen. Planten zoals klimop en mos kunnen zich immers over het metselwerk verspreiden en zo scheuren veroorzaken.

Om dit soort schade te voorkomen, is het belangrijk om niet te lang te wachten met het reinigen van uw gevels. Het goed laten reigingen van uw gevels bespaart u op de lange termijn flink op uw onderhoudskosten.

Houtreiniging

Ook bij het reinigen van uw houtwerk, maken wij gebruik van een tucker-pole systeem. Door weersinvloeden gaat de kwaliteit en levensduur van uw hout achteruit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kozijnen, boeidelen dakgoten en andere houten onderdelen van uw huis. Het reinigen van het houtwerk geeft niet alleen een mooi en fris uiterlijk aan uw woning of bedrijfspand, maar is ook bevorderlijk voor het schilderwerk. Het is dus belangrijk dat uw hout goed verzorgd wordt!

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen