Hogedrukreiniging

Wij zorgen ervoor dat uw muur, terras, stoep, dak of ieder ander oppervlak er weer als nieuw uit ziet.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Hogedrukreiniging

Voor hogedrukreiniging zit u goed bij Claus Cleaning. Ons ervaren team kan elk type waterdruk en reinigingsoplossingen. Hogedrukreinigen wordt gedaan met een professionele hogedrukreiniger. Met onze krachtige apparatuur reinigen we alles, wij zorgen ervoor dat uw muur, terras, stoep, dak of ieder ander oppervlak er weer als nieuw uit ziet. We gebruiken geen agressieve chemicaliën en reinigingsmiddelen die uw muren en materialen aantasten.

Wij zijn het enige bedrijf in de stad dat over de benodigde apparatuur én opgeleide professionals beschikt om aan uw hogedrukreinigingsbehoeften te voldoen. Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten wat u schoongemaakt wilt hebben en wij gaan binnen de kortste keren aan de slag. We zijn toegewijd aan het leveren van de beste service, kwaliteit en professionaliteit in de branche.

Bent u geïnteresseerd in hogedrukreiniging? Neem contact op met Claus Cleaning en laat u vrijblijvend adviseren.

Contact Opnemen
  • VvE specialist

  • Voor bedrijven en particulieren

  • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

  • Regelmatige kwaliteitscontrole

  • Efficiënte communicatie

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen