VvE Schoonmaak

Een gegarandeerd schoon en goed onderhouden complex.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

VvE schoonmaak

Bij VvE schoonmaak van ClausCleaning bent u gegarandeerd van een schoon en goed onderhouden complex. Door periodieke schoonmaak uitgevoerd door bekwaam personeel behoudt uw complex haar economische waarde en genieten bewoners van een uiterst schone leefomgeving. Dat VvE schoonmaak van ClausCleaning de beste keuze is staat voorop. Wij leveren een 100% tevredenheidsgarantie, hier letten wij als organisatie nauwlettend op en bekijken met iedere klant hoe wij deze tevredenheid het best kunnen nastreven. Concreet betekent samenwerken met ClausCleaning: Een glimmende vloer, hygiënisch sanitair, schone ramen en een stofvrije (werk)omgeving.

Onderhoudsplan VvE schoonmaak

In samenspraak met u stellen wij een voorbeeld onderhoudsplan op. In dit onderhoudsplan worden o.a. type schoonmaak, frequentie en timings van schoonmaakwerkzaamheden vastgelegd. Natuurlijk is dit onderhoudsplan flexibel opgesteld, en kunt u altijd uw wensen aan ons kenbaar maken.

een offerte aanvragen

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen