Softwash Gevelreiniging

Een innovatieve en milieuvriendelijke manier om uw gevel schoon te maken en te onderhouden.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Softwash: Een veilige en milieuvriendelijke reinigingsoptie

Softwash gevelreiniging is een moderne, effectieve en milde methode van reiniging die veel voordelen biedt ten opzichte van traditionele hogedrukreinigingsmethoden. Het biedt langdurige resultaten en kan kostenbesparend zijn op de lange termijn, terwijl het ook milieuvriendelijk is en het gebouw niet beschadigt. Als u op zoek bent naar een manier om de buitenkant van uw gebouw schoon te maken en te onderhouden, is softwash gevelreiniging zeker een optie om te overwegen.

Wat is Softwash Gevelreiniging?

Softwash gevelreiniging is een reinigingsmethode die gespecialiseerde apparatuur en reinigingsmiddelen gebruikt om de buitenkant van gebouwen schoon te maken. De methode omvat het toepassen van een lagedruk spray van een reinigingsmiddel op het oppervlak van het gebouw, waardoor het middel kan doordringen en vuil en ander organisch materiaal kan afbreken, en vervolgens het oppervlak afspoelen met water onder lage druk om het reinigingsmiddel en het vuil te verwijderen.

De reinigingsmiddelen die worden gebruikt bij softwash gevelreiniging zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, en ze zijn speciaal ontworpen om vuil, gruis, algen en ander organisch materiaal van het oppervlak van het gebouw te verwijderen zonder de onderliggende materialen te beschadigen. De lage druk toepassing van het reinigingsmiddel en water zorgt ervoor dat het gebouw voorzichtig wordt gereinigd zonder het oppervlak te beschadigen.

Een offerte aanvragen

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

  • VvE specialist

  • Voor bedrijven en particulieren

  • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

  • Regelmatige kwaliteitscontrole

  • Efficiënte communicatie

Wij staan altijd voor u klaar als u schoonmaakafspraken wilt maken voor uw woning, kantoor, appartement of bedrijfspand in Bloemendaal.

Voordelen van Softwash Gevelreiniging

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van softwash gevelreiniging om de buitenkant van gebouwen schoon te maken:

  1. Effectieve Reiniging: Softwash gevelreiniging is een effectieve methode van reiniging die zelfs de hardnekkigste vlekken, vuil en gruis van het oppervlak van het gebouw kan verwijderen. De reinigingsmiddelen die worden gebruikt zijn ontworpen om organisch materiaal af te breken en te verwijderen zonder het oppervlak van het gebouw te beschadigen.
  2. Zachte Reiniging: In tegenstelling tot traditionele hogedrukreinigingsmethoden, die hoge druk gebruiken om vuil en ander organisch materiaal te verwijderen, maakt softwash gevelreiniging gebruik van lage druk om het oppervlak van het gebouw voorzichtig schoon te maken. Dit betekent dat het gebouw wordt gereinigd zonder het oppervlak of onderliggende materialen te beschadigen.
  3. Milieuvriendelijk: De reinigingsmiddelen die worden gebruikt bij softwash gevelreiniging zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze geen schade aanrichten aan het milieu of het omliggende ecosysteem.
  4. Langdurige resultaten: Softwash gevelreiniging biedt langdurige resultaten, omdat de reinigingsmiddelen niet alleen vuil, gruis en organisch materiaal van het oppervlak van het gebouw verwijderen, maar ook hun groei en ontwikkeling remmen. Dit betekent dat het gebouw langer schoon blijft.
  5. Kostenbesparend: Softwash gevelreiniging kan op de lange termijn kostenbesparend zijn, omdat het minder vaak hoeft te worden gedaan dan traditionele hogedrukreinigingsmethoden. Bovendien kan het helpen de levensduur van het gebouw te verlengen door de ophoping van organisch materiaal te verminderen.

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen