Professioneel schoon met 100% tevredenheidsgarantie!

 • Schakel ons in voor uw volgende schoonmaakklus! 06-28746139

Gevelreiniging2023-04-10T16:33:55+02:00

Gevelreiniging

Door de gevel te borstelen en gelijktijdig onder lage druk te besproeien met gedemineraliseerd water, is uw gevel binnen een mum van tijd schoon.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Laat uw gevel weer stralen met professionele gevelreiniging

Bent u op zoek naar een manier om uw pand weer in topconditie te krijgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in gevelreiniging en bieden verschillende methoden aan om uw gevel weer stralend schoon te krijgen. Hieronder leest u meer over onze service en wat wij voor u kunnen betekenen.

Voordelen van gevelreiniging

Een schone gevel heeft niet alleen esthetische voordelen, maar ook praktische voordelen. Door uw gevel regelmatig te reinigen, verlengt u de levensduur van uw pand. Vuil, algen en mossen kunnen namelijk schade toebrengen aan uw gevel en zelfs leiden tot vochtproblemen en schimmelvorming. Bovendien kan een schone gevel ook de waarde van uw pand verhogen en een positieve indruk maken op bezoekers en klanten.

Verschillende methoden

Wij bieden verschillende methoden aan om uw gevel te reinigen, waaronder:

 • Hogedrukreiniging: deze methode maakt gebruik van een hogedrukreiniger om vuil en aanslag van de gevel te spuiten.
 • Stoomreiniging: bij deze methode wordt de gevel gereinigd met stoom, waardoor ook dieper gelegen vuil verwijderd kan worden.
 • Chemische reiniging: hierbij wordt er gebruik gemaakt van speciale schoonmaakmiddelen om hardnekkig vuil en aanslag te verwijderen.

Onze werkwijze

Wij beginnen altijd met een grondige inspectie van uw gevel om te bepalen welke methode het beste past bij uw specifieke situatie. Daarna zorgen wij ervoor dat de omgeving rondom uw pand goed beschermd is tegen de reinigingsmethoden die wij gebruiken. Vervolgens gaan wij aan de slag met het reinigen van uw gevel en zorgen wij ervoor dat uw pand weer als nieuw is.

Vraag nu een gratis offerte aan

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu een gratis offerte aan. Wij komen graag bij u langs om uw gevel te inspecteren en u te voorzien van een op maat gemaakte offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u snel weer genieten van een schone gevel. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Choose File
Zijn er schoonmaakwerkzaamheden die jullie niet uitvoeren?2023-03-02T15:46:28+01:00

Wij voeren bijna alle denkbare schoonmaakwerkzaamheden uit, maar er zijn enkele beperkingen op basis van de veiligheid en wettelijke regels. Zo kunnen wij bijvoorbeeld geen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren op plaatsen waar het risico op letsel te hoog is. Wij zullen altijd eerlijk communiceren over onze beperkingen en eventueel alternatieven aanbieden.

Bieden jullie schoonmaakdiensten voor speciale evenementen?2023-03-02T15:45:36+01:00

Ja, wij bieden schoonmaakdiensten voor speciale evenementen zoals beurzen, festivals en feesten. Wij begrijpen dat het belangrijk is om een schone en hygiënische omgeving te bieden voor uw gasten en zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met het schoonmaakresultaat?2023-03-02T15:44:28+01:00

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en zullen er alles aan doen om eventuele klachten of zorgen die u heeft op te lossen. Neem contact met ons op en wij zullen ons best doen om uw zorgen weg te nemen en eventuele problemen op te lossen.

Zijn er verborgen kosten in de offerte?2023-03-02T15:41:10+01:00

Nee, onze offertes zijn transparant en bevatten alle kosten die nodig zijn voor de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. Wij zullen u niet verrassen met verborgen kosten of extra’s.

Hebben jullie ervaring met het reinigen van hoge ramen?2023-03-02T15:40:41+01:00

Ja, wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing, ook op grote hoogte. Wij beschikken over professionele apparatuur en hebben ervaren personeel in dienst om deze werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren.

Hoe lang duurt een gemiddelde schoonmaakklus?2023-03-02T15:40:22+01:00

Dit is afhankelijk van de grootte van het gebouw en het type schoonmaakwerkzaamheden dat nodig is. Voor een reguliere kantoor- of bedrijfsschoonmaak duurt het gemiddeld tussen de 1 en 3 uur, afhankelijk van de grootte van het pand. Voor dieptereiniging van keukens en sanitair kan het langer duren.

Kunnen jullie ook reinigen buiten de reguliere kantooruren?2023-03-02T15:39:55+01:00

Ja, wij kunnen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren buiten de reguliere kantooruren, zoals in de avonduren of in het weekend. Wij begrijpen dat sommige klanten het fijn vinden om de schoonmaak te laten uitvoeren buiten kantoortijden en zijn flexibel om aan uw wensen te voldoen.

Zijn jullie verzekerd?2023-03-02T15:39:24+01:00

Ja, wij zijn verzekerd voor aansprakelijkheid en ongevallen tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Onze verzekering biedt u en ons gemoedsrust in geval van onvoorziene gebeurtenissen tijdens het schoonmaken.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor schoonmaakwerkzaamheden?2023-03-02T15:39:06+01:00

U kunt een offerte aanvragen door contact op te nemen met ons via telefoon, onze website of e-mail. Wij zullen u vragen stellen over uw schoonmaakbehoeften en zullen u vervolgens een offerte op maat bieden die aansluit bij uw budget en vereisten.

Hoe lang duurt het voordat jullie kunnen beginnen met schoonmaken?2023-03-02T15:38:30+01:00

Wij streven ernaar om binnen enkele dagen na het ontvangen van een aanvraag te kunnen beginnen met schoonmaken. Dit is echter afhankelijk van onze beschikbaarheid en planning, en kan variëren afhankelijk van het soort schoonmaakwerkzaamheden dat nodig is. Wij zullen altijd ons best doen om aan uw planningseisen te voldoen en zullen duidelijk communiceren over onze beschikbaarheid en planning.

 

Kunnen jullie ook vloeren en tapijten reinigen?2023-03-02T15:37:54+01:00

Ja, wij bieden vloeronderhoudsdiensten aan, waaronder het reinigen van tapijten, vinyl, tegels en andere soorten vloeren. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en reinigingsmiddelen om de beste resultaten te bereiken.

Hebben jullie ervaring met het schoonmaken van specifieke soorten gebouwen, zoals scholen en zorginstellingen?2023-03-02T15:37:30+01:00

Ja, wij hebben ervaring met het leveren van schoonmaakdiensten voor verschillende soorten gebouwen, waaronder scholen, zorginstellingen en andere openbare gebouwen. Wij zijn bekend met de specifieke schoonmaakbehoeften van deze gebouwen en passen onze diensten aan om aan deze behoeften te voldoen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?2023-03-02T15:37:04+01:00

Ja, wij zijn ons bewust van de impact van schoonmaakmiddelen op het milieu en streven daarom naar het gebruik van milieuvriendelijke middelen. Wij maken gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu.

Kunnen jullie ook periodiek terugkerende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren?2023-03-02T15:36:35+01:00

Ja, wij zijn zowel inzetbaar voor losse opdrachten als voor periodiek terugkerende schoonmaakwerkzaamheden. Afhankelijk van uw behoeften, kunnen wij een schema opstellen voor wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Werken jullie voor particulieren en bedrijven?2023-03-02T15:36:09+01:00

Ja, wij zijn inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij hebben ervaring met het leveren van schoonmaakdiensten voor verschillende soorten gebouwen, waaronder kantoren, winkels, scholen, en woningen.

Werken jullie alleen in Haarlem?2023-03-02T15:35:45+01:00

Nee, wij zijn niet alleen actief in Haarlem, maar werken ook in omliggende gemeenten rondom Haarlem. Wij bieden onze schoonmaakdiensten aan in verschillende regio’s, afhankelijk van de vraag en onze beschikbaarheid.

Wat voor soort schoonmaakwerkzaamheden biedt ClausCleaning aan?2023-03-02T15:34:56+01:00

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze diensten omvatten onder andere kantoor- en bedrijfsschoonmaak, dieptereiniging van keukens en sanitair, gevelreiniging, vloeronderhoud, en glasbewassing. Wij werken met professionele schoonmaakapparatuur en -middelen om de beste resultaten te bereiken.

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

 • VvE specialist

 • Voor bedrijven en particulieren

 • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

 • Regelmatige kwaliteitscontrole

 • Efficiënte communicatie

Gevelreiniging in Haarlem door ClausCleaning

Wij bieden verschillende effectieve methoden aan om uw gevel weer als nieuw te laten stralen. In dit artikel lichten we graag drie van onze methoden uit: hogedrukreiniging, stoomreiniging en chemische reiniging.

 1. Hogedrukreiniging is een populaire methode van gevelreiniging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een hogedrukreiniger die water onder hoge druk tegen de gevel spuit. Door de krachtige straal worden vuil, aanslag en mossen van de gevel gespoten. Dit is vooral geschikt voor gevels die niet al te vuil zijn en geen hardnekkige aanslag hebben. Het voordeel van deze methode is dat het snel en effectief is, waardoor uw gevel snel weer schoon is.
 2. Stoomreiniging is een methode van gevelreiniging waarbij gebruik wordt gemaakt van stoom. Hierbij wordt water verhit tot hoge temperaturen, waardoor het in staat is om dieper gelegen vuil van de gevel te verwijderen. Stoomreiniging is vooral geschikt voor gevels met hardnekkige aanslag, zoals graffiti, roet of verfresten. Het voordeel van deze methode is dat het niet agressief is en geen schade aanricht aan uw gevel.
 3. Chemische reiniging is een methode van gevelreiniging waarbij speciale schoonmaakmiddelen worden gebruikt om hardnekkig vuil en aanslag te verwijderen. Dit is vooral geschikt voor gevels die sterk vervuild zijn met bijvoorbeeld roet of uitlaatgassen. Het voordeel van deze methode is dat het zeer effectief is en het resultaat langdurig is.

Bij Claus Cleaning gebruiken wij deze methoden afhankelijk van de mate van vervuiling en de staat van uw gevel. Onze specialisten zijn getraind in het bepalen van de juiste methode en werken altijd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om uw gevel weer als nieuw te laten stralen.

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen
Go to Top