Glazenwasbedrijf

Glazenwasbedrijf in hart en nieren

Als glazenwasbedrijf zijn wij ervan bewust dat verzorging van uw (bedrijfs)pand essentieel is, en dat dit regelmatig plaats moet vinden. Niet alleen zorgen schone ramen en kozijnen voor een representatief beeld naar uw bezoekers toe, het verlengt ook de levensduur van uw pand. Het ramenwassen en reinigen van kozijnen gelden als de basis voor ons als glazenwasbedrijf, maar basis-dienstverlening is het absoluut niet.

glazenwasbedrijf bedrijfsauto bij Sushi
[liquida_list color=”primary” text=”text-headings” title=”Een ervaring met ClausCleaning” items=”100% tevredenheidsgarantie,Vaste aanstelling glazenwasser,Topkwaliteit schoonmaakwerkzaamheden,Afspraak = afspraak” custom_icon=” fa fa-check “][liquida_button title=”Neem contact op” color=”primary” href=”/contact” icon=” fa fa-angle-right ” css=”.vc_custom_1429975481904{margin-top: 20px !important;}”]

Ben u benieuwd naar hoe wij als glazenwasserij uw wensen kunnen doorvertalen naar een stralend en streeploos resultaat? Maak dan vrijblijvend een afspraak, en ga met ons in gesprek.

Glazenwassen met ladder

glazenwasbedrijf en glazenwasser op ladder

Glazenwassen in combinatie met de ladder is een oude techniek, maar nog zeer gebruikelijk en effectief. Als professioneel glazenwasbedrijf gebruiken wij deze techniek vooral bij plekken die extra aandachtig nodig hebben of lastig te bereiken zijn.

Glazenwassen met Tuckerpole-systeem

glazenwasbedrijf glazenwassen met tuckerpole systeem

Telescopische glasbewassing is een methode waarbij er gebruik wordt gemaakt van een telescoop-stang met aan het uiteinde een borstel. Door deze borstel stroomt speciaal demiwater waardoor vuil makkelijk wegspoelt, zonder strepen achter te laten.

Glazenwassen met hoogwerker

glazenwasbedrijf met glazenwassen met hoogwerker

Heeft u te maken met ramen op grote hoogte, en zijn deze voor u lastig te bereiken? Geen probleem. Wij als glazenwasbedrijf beschikken over een hoogwerker, waarmee wij veilig en gemakkelijk grote hoogtes kunnen bereiken.

Een greep uit onze klanten

[liquida_images_carousel controls_position=”bottom-center” images=”246,247,248,909,908,907,901,902,903,904,905,906,900,899,898,897,896,895″ img_size=”full” responsive=”yes” slides_per_view=”1″ speed=”2500″ autoscroll=”2500″]

U wilt teruggebeld worden?

Wij staan graag voor u klaar. Wilt u op een tijdstip gebeld worden wanneer het u uitkomt? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op!

    Naam

    Telefoonnummer

    Hoe laat wilt u teruggebeld worden?