Professioneel schoon met 100% tevredenheidsgarantie!

  • Schakel ons in voor uw volgende schoonmaakklus! 06-28746139

Glazenwassen op Hoogte2023-04-10T17:20:43+02:00

Glazenwasser op hoogte nodig?

Een glazenwasser op hoogte is een professional die is gespecialiseerd in het reinigen van ramen en gevels op grote hoogte. Dit werk vereist speciale vaardigheden en uitrusting om veilig te kunnen werken op hoogte.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

ClausCleaning: uw glazenwasser op hoogte

Op zoek naar een professioneel glazenwassersbedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van ramen op hoogte? Dan bent u bij Claus Cleaning aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring met het wassen van ramen op grote hoogtes, zoals bijvoorbeeld bij kantoorpanden, flatgebouwen en andere hoge gebouwen.

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Ons team van ervaren glazenwassers is volledig gecertificeerd en beschikt over de nodige kennis en vaardigheden om het werk op hoogte veilig en efficiënt uit te voeren. Wij maken daarbij gebruik van professionele materialen en apparatuur, zodat we altijd een streeploos resultaat kunnen garanderen.

Bij Claus Cleaning weten we dat elke opdracht anders is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om eenmalige of regelmatige schoonmaakwerkzaamheden, wij zorgen ervoor dat uw ramen er altijd schoon en fris uitzien.

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Reiniging van ramen op hoogte met behulp van een hoogwerker
  • Gebruik van telescopische stangen met gedemineraliseerd water voor het wassen van ramen op hoogte
  • Schoonmaakwerkzaamheden aan de buitenzijde van hoge gebouwen, zoals gevelreiniging

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van glazenwassen op hoogte? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Een offerte aanvragen
Choose File

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen
Go to Top