Glazenwasser
Alkmaar

De glazenwasser in Alkmaar van ons bedrijf zorgt er graag voor dat uw ramen er weer schoon en glanzend uitzien. ClausCleaning is een bedrijf uit Haarlem waar woorden als klanttevredenheid worden gerespecteerd. Onze glazenwasser in Alkmaar is goed opgeleid en werkt met topkwaliteit schoonmaakmaterialen.

Een ervaring met ClausCleaning

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Vaste aanstelling glazenwasser
  • Topkwaliteit schoonmaakwerkzaamheden
  • Afspraak = afspraak
Neem contact op

Onze glazenwasser in Alkmaar kan elke hoogte aan!

Een goede opleiding is daarom een must. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe technieken die het werk beter en veiliger maken. Onze glazenwasser in Alkmaar zal er voor zorgen dat u 100% tevreden zult zijn over het resultaat

Of het gaat om een raam op de begane grond of om een venster op de 8e etage, de glazenwasser in Alkmaar heeft de middelen om het raam mooi schoon te krijgen. Op de begane grond maakt de glazenwasser in Alkmaar gebruik van een trapje, maar het raam op de 8e etage geeft misschien wat meer problemen. Toch weet de glazenwasser in Alkmaar ook dat raam te bereiken met bijvoorbeeld een hoogwerker of door gebruik te maken van een gondelinstallatie. Ramen tot 14 meter hoog kunnen worden schoongemaakt met ons nieuwe tucker pole systeem.

Een greep uit onze klanten

U wilt teruggebeld worden?

Dat kan natuurlijk! Vul het onderstaande contactformulier in – met daarin het gewenste tijdstip – en wij nemen contact op wanneer u dit het beste uitkomt!

Naam

Telefoonnummer

Hoe laat wilt u teruggebeld worden?