Glazenwasser Amsterdam

Glazenwasser Amsterdam

Wilt u een glazenwasser inhuren voor een schoonmaakklus in Amsterdam? ClausCleaning staat graag voor u klaar. Met onze unieke 100% tevredenheidsgarantie bent u zeker van schoon en geniet u binnen no-time van het prachtige uitzicht van Amsterdam. Ga in gesprek met een van onze schoonmaakdeskundige en laat u informeren over onze prijzen.

[liquida_images_carousel controls_position=”bottom-center” images=”762,764,763″ img_size=”700×256″ onclick=”link_no” responsive=”yes” slides_per_view=”1″ speed=”5000″ autoscroll=”11000″ css_animation=”left-to-right” css=”.vc_custom_1445694695390{padding-top: 10px !important;}”]
[liquida_list color=”primary” text=”text-headings” title=”Waarom ClausCleaning?” items=”Tevredenheidsgarantie,Scherpe prijzen,Actief in Amsterdam,Topkwaliteit schoonmaak,Afspraak = afspraak,Vaste glazenwasser” custom_icon=” fa fa-check “][liquida_button title=”Neem contact op” color=”primary” href=”/contact” icon=” fa fa-angle-right ” css=”.vc_custom_1439717453585{margin-top: 20px !important;}”]

Ontvang binnen 24 uur reactie van een schoonmaakexpert.

Allrounder in glasbewassing en gevelreiniging

ClausCleaning is een allround glazenwasserij met ervaring in verschillende typen schoonmaak in verschillende branches. In deze branches werken we samen met kleine tot middelgrote bedrijven in Amsterdam, onze expertise ligt dan ook in glasbewassing en gevelreiniging van bedrijfspanden, scholen en VvE’s. ClausCleaning glazenwasserij werkt met de nieuwste glazenwas-technieken en -materialen om ervoor te zorgen dat uw (bedrijfs)pand in Amsterdam in de schoonst mogelijke staat wordt gebracht. Daarnaast heeft u altijd te maken met een vaste aanstelling van glazenwassers die werken volgens uw opgestelde richtlijnen. Onze glazenwassers onderscheiden zich door hun flexibiliteit, werkinzicht en sociale vaardigheden.

U wilt teruggebeld worden?

Dat kan natuurlijk! Vul het onderstaande contactformulier in -met daarin het gewenste tijdstip om teruggebeld te worden – en wij nemen contact op wanneer u dit het best uitkomt!

  Naam

  Telefoonnummer

  Hoe laat wilt u teruggebeld worden?

  Meer schoonmaakkracht nodig?

  ClausCleaning is een multi-disciplinair glazenwasbedrijf dat gespecialiseerd is in meerdere disciplines in de schoonmaak. Ontdek ons aanbod van schoonmaakdiensten.

  Een greep uit onze klanten

  [liquida_images_carousel controls_position=”bottom-center” images=”246,247,248,766,909,908,907,906,899,900,901,902,903,904,905,898,897,896,895″ img_size=”200×120″ onclick=”link_no” responsive=”yes” slides_per_view=”6″ speed=”2500″ autoscroll=”2500″ css_animation=”top-to-bottom”]

  Tips voor glazenwassen in Amsterdam

  Het schoonhouden van de ramen van uw pand in Amsterdam is vaak lastig uit te voeren. Daarnaast is het werken op grote hoogtes gebonden aan richtlijnen van de Arbo en Milieu protocollen. Tip: Laat uw ramen wassen door een professionele glazenwasser in Amsterdam. Dit voorkomt een hoop ‘gedoe’ en bespaart u kostbare tijd.

  Onze glazenwasser in Amsterdam heeft jarenlange ervaring met lastige glazenwas-klussen en beschikt bovendien over de nieuwste schoonmaakmaterialen die uw ramen eenvoudig in een brandschone staat brengen. Wij praten u graag bij over alle mogelijkheden. Neem daarom contact op met een schoonmaakdeskundige van ClausCleaning.

  De werkzaamheden die ClausCleaning uitvoert zijn uitermate professioneel. Vooraf stelt de glazenwasser een werkprogramma met u op op die bij uw bedrijfsvoering, instructies en agenda passen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Dit werkprogramma is altijd flexibel. Wilt u een keer afwijken van het werkprogramma omdat uw gevel een spoedreiniging nodig heeft dan is dat geen probleem!

  Wanneer u onze glazenwasser in Amsterdam inhuurt voor een schoonmaakbehandeling van uw (bedrijfs)pand werken wij met de beste materiaal. De glazenwasser bepaalt vooraf welke type behandeling het schoonste resultaat levert en welke middelen hij nodig heeft. ClausCleaning is het bezit van een hoogwerker, tucker pole systeem en werkt hiernaast nog met het ouderwetse laddersysteem voor de moeilijk bereikbare plekken. Er is geen klus in Amsterdam die wij niet aankunnen.

  U kunt overigens kiezen voor routinematige handelingen of voor een specifieke glazenwasklus. Welke klus u ook kiest, u bent bij ClausCleaning gegarandeerd van schoon!