Glazenwasser Amsterdam-Zuid

Onbezorgd genieten van een schoon en stralend (bedrijfs)pand staat hoog op uw verlanglijstje? Onze glazenwasser in Amsterdam-Zuid realiseert dit graag voor u. Maar waarom kiezen voor ClausCleaning glazenwasbedrijf? Met onze unieke 100% tevredenheidsgarantie bieden we u een extra garantie op een schoon resultaat, zo bent u zeker van schoon. Over zorgeloosheid gesproken. Bovendien werken wij uitsluitend met de nieuwste schoonmaaktechnieken en professionele glazenwassers. Ga in gesprek met een  schoonmaakexpert van ClausCleaning en laat u informeren over onze prijzen en mogelijkheden.

Waarom ClausCleaning?

  • Tevredenheidsgarantie
  • Scherpe prijzen
  • Actief in Amsterdam-Zuid
  • Topkwaliteit schoonmaak
  • Afspraak = afspraak
  • Vaste glazenwasser
Neem contact op

Ontvang binnen 24 uur reactie van een schoonmaakexpert.

Allround glazenwasbedrijf Amsterdam-Zuid

ClausCleaning is een allrounder in de schoonmaak. Wij worden ingezet voor glasbewassing en reiniging van gevels door voornamelijk bedrijven, scholen en VvE’s, maar ook voor specialistische schoonmaak kunt u bij ons terecht. Voordat er een samenwerking ontstaat stelt onze glazenwasser samen met u een schoonmaakplan op. Uw pand in Amsterdam-Zuid wordt bezocht en procedures en wensen worden genoteerd, zo weet de glazenwasser wat er wordt verwacht. Bovendien is de vorm van de samenwerking flexibel. U kunt kiezen voor een eenmalige of contractuele schoonmaak van uw pand in Amsterdam-Zuid.

U wilt teruggebeld worden?

Dat kan natuurlijk! Vul het onderstaande contactformulier in -met daarin het gewenste tijdstip – en wij nemen contact op wanneer u dit het beste uitkomt!

Naam

Telefoonnummer

Hoe laat wilt u teruggebeld worden?

Meer schoonmaakkracht nodig?

ClausCleaning is een multi-disciplinair glazenwasbedrijf dat gespecialiseerd is in meerdere disciplines in de schoonmaak. Ontdek ons aanbod van schoonmaakdiensten.

Een greep uit onze klanten