Glasbewassing Bloemendaal

Schone ramen met een streeploos resultaat. Een professioneel Bloemendaals glazenwassersbedrijf met een goede naam en een vriendelijk serviceteam.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Glazenwasser in Bloemendaal nodig?

Schone ramen met een streeploos resultaat. Zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten in Bloemendaal. Claus Cleaning is dé partij voor het snel én betaalbaar wassen van uw ramen en kozijnen. U zult geen betere prijs vinden dan de onze!

Een Bloemendaals glazenwassersbedrijf met een goede naam en een vriendelijk serviceteam. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Wij reinigen ramen op basis van de wensen van onze klant. Als u een speciaal verzoek heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen uw verzoek snel en professioneel behandelen.

Al onze medewerkers hebben minimaal 2 jaar ervaring in het lappen van ramen, dus u kunt erop vertrouwen dat u het beste in huis haalt.

Wij bieden glasbewassing aan voor de volgende locaties:

 • Haarlem
 • Heemstede
 • Bloemendaal Overveen
 • Zandvoort
 • Spaarndam
 • Santpoort
 • Vijhuizen

Nieuwsgierig over glasbewassing?

Ben u benieuwd naar hoe wij als glazenwasserij in Bloemendaal uw wensen kunnen doorvertalen naar een stralend en streeploos resultaat? Onze supportlijn is iedere werkdag voor u bereikbaar tijdens kantooruren van 09.00-17.00.

Claus Cleaning biedt een 100% tevredenheidsgarantie op alle werkzaamheden.

een offerte aanvragen
ClausCleaning maakt al jarenlang de ramen en kozijnen van het pand van Successfully schoon. Wij hebben een vaste glazenwasser, deze kent onze organisatie en is zich bewust van ons wensenpakket, dit werkt zeer prettig! Bovendien is de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden goed en conform afspraak, wij zijn na een jarenlange samenwerking nog steeds 100% tevreden!

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

 • VvE specialist

 • Voor bedrijven en particulieren

 • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

 • Regelmatige kwaliteitscontrole

 • Efficiënte communicatie

Glasbewassing met ladder

Glazenwassen in combinatie met de ladder is een oude techniek, maar nog zeer gebruikelijk en effectief. De ladder wordt tegen het raam geplaatst en de glazenwasser reinigt het raam vanaf de ladder. Als professioneel glazenwasbedrijf gebruiken wij deze ouderwetse techniek vooral bij plekken die extra aandachtig nodig hebben of lastig te bereiken zijn.

Glazenwassen met Tuckerpole-systeem

Telescopische glasbewassing is een methode waarbij er gebruik wordt gemaakt van een telescoop-stang met aan het uiteinde een borstel. Door deze borstel stroomt speciaal demiwater waardoor vuil makkelijk wegspoelt, zonder strepen achter te laten. Een telescopisch glazenwassysteem met borstel en gedemineraliseerd water is een veelgebruikt apparaat in de glasbewassing. Het telescopische raamreinigingssysteem is een grote hulp bij het reinigen van ramen met meerdere vleugels.

Glazenwassen met hoogwerker

Heeft u te maken met ramen op grote hoogte, en zijn deze voor u lastig te bereiken? Geen probleem. Wij als Bloemendaals glazenwasbedrijf beschikken over een hoogwerker, waarmee wij veilig en gemakkelijk grote hoogtes kunnen bereiken. Hiermee kunnen we ramen van elk formaat en type reinigen en op iedere hoogte, of het nu gaat om een enkele ruit of meerdere ruiten. De voordelen van het gebruik van deze hoogwerker zijn talrijk. Het kan tot aan de bovenkant van het gebouw reiken en is veilig genoeg voor het schoonmaakteam. Het glazenwassersteam zal de ramen van bovenaf kunnen reinigen, wat het werk veel gemakkelijker zal maken. Ze kunnen zien wat ze doen en de schoonmaak wordt efficiënter.

Kunststof kozijnen

Zijn uw kunststof kozijnen vies geworden? Glasbewassing Claus Cleaning in Bloemendaal is gespecialiseerd in de reininging van uw kozijnen. Dit doen wij met de juiste middelen. Onze glazenwassers weten door hun jarenlange ervaring alle kneepjes van het vak. U kunt dus met een gerust hart alles aan ons over laten. Heeft u nog vragen over een van onze diensten. Vul dan even ons contactformulier in op onze contactpagina op de website.

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen