Glazenwasser Heemstede

Glazenwasser
Heemstede

Onze glazenwasser in Heemstede komt u glazen wassen wanneer u dat het beste uitkomt. Omdat ClausCleaning een Haarlems bedrijf is, zijn wij snel ter plaatse met de juiste materialen. Ook een spoedklus is dus geen probleem voor de glazenwasser in Heemstede. Ga met ons in gesprek en ontdek de voordelen van onze 100% tevredenheidsgarantie!

Glazenwasser en schoonmaakbedrijf bij klant Sushi
[liquida_list color=”primary” text=”text-headings” title=”Een ervaring met ClausCleaning” items=”100% tevredenheidsgarantie,Vaste aanstelling glazenwasser,Topkwaliteit schoonmaakwerkzaamheden,Afspraak = afspraak” custom_icon=” fa fa-check “][liquida_button title=”Neem contact op” color=”primary” href=”/contact” icon=” fa fa-angle-right ” css=”.vc_custom_1429974011431{margin-top: 20px !important;}”]

De glazenwasser in Heemstede is er voor elk gebouw!

Om uw gebouw schoon te krijgen, zijn er aantal manieren die gekozen kunnen worden. De manier die we allemaal kennen, wordt ook vaak door onze glazenwasser in Heemstede gebruikt, maar ook nieuwe methoden kunnen door ons ingezet worden. Mocht u meer willen weten over de verschillende manieren van ramen schoonmaken, dan nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website.

Het doet niet ter zake of uw gebouw laag is of heel hoog, de ramen moeten toch een keer schoongemaakt worden. Onze glazenwasser in Heemstede heeft geen hoogtevrees en kan op elk niveau uit de voeten. Als uw gebouw niet zo hoog is, wordt de ladder ingezet, maar bij hogere gebouwen moet de glazenwasser in Heemstede gebruik maken van andere hulpmiddelen. Hij kan het tucker pole systeem voor ramen tot 14 meter hoog gebruiken. Daarboven zal onze glazenwasser in Heemstede gebruik maken van een hoogwerker of een gondelinstallatie. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om uw gebouw een mooie schone uitstraling te geven.

Een greep uit onze klanten

[liquida_images_carousel controls_position=”bottom-center” images=”246,247,248,909,908,907,906,899,900,901,902,903,904,905,898,897,896,895,766″ img_size=”full” onclick=”link_no” responsive=”yes” slides_per_view=”1″ speed=”2500″ autoscroll=”2500″]

U wilt teruggebeld worden?

Dat kan natuurlijk!┬áVul het onderstaande contactformulier in – met daarin het gewenste tijdstip – en wij nemen contact op wanneer u dit het beste uitkomt!

    Naam

    Telefoonnummer

    Hoe laat wilt u teruggebeld worden?