Professioneel schoon met 100% tevredenheidsgarantie!

  • Schakel ons in voor uw volgende schoonmaakklus! 06-28746139

Glazenwasser Heemstede2023-04-10T17:07:38+02:00

Glasbewassing Heemstede

Schone ramen met een streeploos resultaat. Een professioneel Heemsteeds glazenwassersbedrijf met een goede naam en een vriendelijk serviceteam.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Op zoek naar een betrouwbare glazenwasser in Heemstede?

Bij Claus Cleaning bent u aan het juiste adres voor schone ramen met een streeploos resultaat. Of het nu gaat om particuliere of zakelijke klanten, ons vriendelijke serviceteam staat voor u klaar. Wij zijn er trots op dat we de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden in Heemstede.

Wij zijn een glazenwassersbedrijf met een goede reputatie en onze klanten staan bij ons centraal. Bij ons kunt u rekenen op glasbewassing op maat. Heeft u speciale wensen of verzoeken? Onze medewerkers zijn er om u snel en professioneel te helpen.

Onze glazenwassers hebben minimaal 2 jaar ervaring in het lappen van ramen. U kunt er dus op vertrouwen dat u de beste dienstverlening in huis haalt.

Onze glasbewassing is beschikbaar in Heemstede, Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Zandvoort, Spaarndam, Santpoort en Vijhuizen. Benieuwd naar hoe wij als glazenwasserij in Heemstede uw wensen kunnen doorvertalen naar een stralend en streeploos resultaat?

Onze supportlijn is iedere werkdag bereikbaar tijdens kantooruren van 09.00-17.00.

Claus Cleaning biedt een 100% tevredenheidsgarantie op al onze werkzaamheden.

een offerte aanvragen
Choose File

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen
Go to Top