Glazenwasser Hillegom

Glazenwasser Hillegom

Schone ramen op grote hoogtes, dat is wat onze glazenwasser in Hillegom u kan bieden. ClausCleaning is gesitueerd in Haarlem en staat bekend als een regionale krachtpatser in de schoonmaak. Door gebruik te maken van de laatste verbeteringen op het gebied van schoonmaken, kan de glazenwasser in Hillegom u altijd bieden wat u wenst.

Glazenwasser en schoonmaakbedrijf bij klant Sushi
[liquida_list color=”primary” text=”text-headings” title=”Een ervaring met ClausCleaning” items=”100% tevredenheidsgarantie,Vaste aanstelling glazenwasser,Topkwaliteit schoonmaakwerkzaamheden,Afspraak = afspraak” custom_icon=” fa fa-check “][liquida_button title=”Neem contact op” color=”primary” href=”/contact” icon=” fa fa-angle-right ” css=”.vc_custom_1429974307925{margin-top: 20px !important;}”]

Kiest u voor ons, dan kiest u voor zekerheid

De meeste normale manieren van werken worden door onze glazenwasser in Hillegom gebruikt, zoals het werken met een hoogwerker of met een ladder. ClausCleaning maakt echter ook gebruik van het tucker pole systeem. Een nieuwe techniek waarmee we tot 14 meter hoog kunnen werken, zonder ladder. Een projectinventarisatie wordt uitgevoerd voor we echt aan het werk gaan.

Verschillende technieken voor de glazenwasser in Hillegom!

De traditionele manier van schoonmaken wordt door de glazenwasser in Hillegom gekozen als uw gebouw niet te hoog is. Met gebruik van ladder en handbewassing maakt hij uw ramen glanzend en streeploos schoon. Als het gebouw wat hoger is, zal de glazenwasser in Hillegom kiezen voor het nieuwe tucker pole systeem. Echt hoge gebouwen worden aangepakt met gebruik van een hoogwerker of door de aanwezige gondelinstallatie te gebruiken. De glazenwasser in Hillegom zal gedegen werk afleveren zodat uw gebouw er weer prachtig uitziet. U zult merken dat uw werknemers het plezierig vinden om in een schoon pand te werken en dat uw klanten een schone en frisse omgeving weten te waarderen.

Een greep uit onze klanten

[liquida_images_carousel controls_position=”bottom-center” images=”246,247,248,909,908,907,906,899,900,766,901,902,903,904,905,898,897,896,895″ img_size=”full” onclick=”link_no” responsive=”yes” slides_per_view=”1″ speed=”2500″ autoscroll=”2500″]

U wilt teruggebeld worden?

Dat kan natuurlijk!┬áVul het onderstaande contactformulier in – met daarin het gewenste tijdstip – en wij nemen contact op wanneer u dit het beste uitkomt!

    Naam

    Telefoonnummer

    Hoe laat wilt u teruggebeld worden?