Glazenwasser Nieuw-Vennep

Glazenwasser Nieuw-Vennep

Als glazenwasser in Nieuw-Vennep maken we gebruik van de laatste technieken om uw ramen en kozijnen mooi schoon te maken. ClausCleaning is gesitueerd in Haarlem en glazenwassen is één van onze specialiteiten. We kunnen vanzelfsprekend veel meer voor u betekenen!

Glazenwasser en schoonmaakbedrijf bij klant Sushi
[liquida_list color=”primary” text=”text-headings” title=”Een ervaring met ClausCleaning” items=”100% tevredenheidsgarantie,Vaste aanstelling glazenwasser,Topkwaliteit schoonmaakwerkzaamheden,Afspraak = afspraak” custom_icon=” fa fa-check “][liquida_button title=”Neem contact op” color=”primary” href=”/contact” icon=” fa fa-angle-right ” css=”.vc_custom_1429974820943{margin-top: 20px !important;}”]

Kiest u voor ons, dan kiest u voor schoon

Wij maken gebruik van de methoden die u gewend bent van een glazenwasser in Nieuw-Vennep, maar we gebruiken ook wat nieuwe technieken. Indien u besluit om ons als glazenwasser in Nieuw-Vennep in te zetten voor het reinigen van uw ramen, doen we om te beginnen een projectinventarisatie. Als die klaar is, stellen we vast welke manier van schoonmaken het meest geschikt is voor uw gebouw.

Als glazenwasser in Nieuw-Vennep gebruiken wij nieuwe technieken!

Bij middelgrote gebouwen kiest onze glazenwasser in Nieuw-Vennep een nieuw systeem, namelijk het tucker pole systeem. Hoge gebouwen worden nog steeds aangepakt met een hoogwerker of een gondelinstallatie. Voor een wat lager gebouw maakt de glazenwasser in Nieuw-Vennep gebruik van een ouderwetse ladder. Het is belangrijk dat uw gebouw er fris en schoon uitziet, zowel voor de klanten als voor uw eigen werknemers. Onze glazenwasser in Nieuw-Vennep zal ervoor zorgen dat uw gebouw de uitstraling krijgt die het verdient.

Een greep uit onze klanten

[liquida_images_carousel controls_position=”bottom-center” images=”246,247,248,909,908,907,906,905,904,903,902,901,900,899,898,897,896,895,766″ img_size=”full” responsive=”yes” slides_per_view=”1″ speed=”2500″ autoscroll=”2500″]

U wilt teruggebeld worden?

Dat kan natuurlijk! Vul het onderstaande contactformulier in – met daarin het gewenste tijdstip – en wij nemen contact op wanneer u dit het beste uitkomt!

    Naam

    Telefoonnummer

    Hoe laat wilt u teruggebeld worden?