Glazenwasser Zandvoort

Glazenwasser Zandvoort

Onze glazenwasser in Zandvoort weet wat voor invloed de zee op uw ramen kan hebben, ClausCleaning weet precies welke behandeling uw ramen nodig heeft! Ondanks een stevige zeewind zorgt de glazenwasser in Zandvoort ervoor dat uw ramen weer mooi schoon worden, zodat u kunt genieten van het oh-zo-mooie Zandvoort.

Glazenwasser en schoonmaakbedrijf bij klant Sushi
[liquida_list color=”primary” text=”text-headings” title=”Een ervaring met ClausCleaning” items=”100% tevredenheidsgarantie,Vaste aanstelling glazenwasser,Topkwaliteit schoonmaakwerkzaamheden,Afspraak = afspraak” custom_icon=” fa fa-check “][liquida_button title=”Neem contact op” color=”primary” href=”/contact” icon=” fa fa-angle-right ” css=”.vc_custom_1429975229705{margin-top: 20px !important;}”]

Kiest u voor ons, dan kiest u voor 100% schoon

Bij ClausCleaning maken we gebruik van allerlei verschillende hulpmiddelen om het onze glazenwasser in Zandvoort zo eenvoudig mogelijk te maken. Als u uw ramen door ons wilt laten schoonmaken, komen we eerst langs om uw gebouw te onderzoeken. De informatie die uit deze projectinventarisatie komt, wordt door ons gebruikt om vast te stellen op welke wijze we uw ramen gaan schoonmaken.

Voor elke gebouw heeft onze glazenwasser in Zandvoort een oplossing!

In Zandvoort staan een aantal hoge gebouwen, die met behulp van een gondelinstallatie of een hoogwerker schoongemaakt worden. Onze glazenwasser in Zandvoort gebruikt deze methode als het niet veilig of niet mogelijk is om op een andere manier te werken. Gebouwen die niet zo heel hoog zijn, worden aangepakt met de ladder en gebouwen die een beetje tussen hoog en laag inzitten worden door de glazenwasser in Zandvoort schoongemaakt met het tucker pole systeem. Als u wilt zien hoe dit systeem werkt, nodigen wij u uit om onze site te bezoeken.

Een greep uit onze klanten

[liquida_images_carousel controls_position=”bottom-center” images=”246,247,248,909,908,907,906,899,900,901,766,902,903,904,905,898,897,896,895″ img_size=”full” onclick=”link_no” responsive=”yes” slides_per_view=”1″ speed=”2500″ autoscroll=”2500″]

U wilt teruggebeld worden?

Dat kan natuurlijk!┬áVul het onderstaande contactformulier in – met daarin het gewenste tijdstip – en wij nemen contact op wanneer u dit het beste uitkomt!

    Naam

    Telefoonnummer

    Hoe laat wilt u teruggebeld worden?