Glazenwasser Haarlem

Het ramenwassen en reinigen van kozijnen gelden als de basis voor ons als glazenwasbedrijf.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Professionele glazenwasser nodig?

Welkom bij ClausCleaning, dé specialist in glasbewassing. Wij zijn al jarenlang actief in de regio en hebben veel ervaring in het reinigen van ramen bij zowel particulieren als bedrijven. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw ramen er weer stralend uitzien. Bij ons staat klanttevredenheid voorop en wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie. Als glazenwasbedrijf zijn wij ervan bewust dat verzorging van uw (bedrijfs)pand essentieel is, en dat dit regelmatig plaats moet vinden. Niet alleen zorgen schone ramen en kozijnen voor een representatief beeld naar uw bezoekers toe, het verlengt ook de levensduur van uw pand. Het ramenwassen en reinigen van kozijnen gelden als de basis voor ons als glazenwasbedrijf, maar basis-dienstverlening is het absoluut niet.

Glazenwasser Haarlem

Bij ClausCleaning zijn we niet alleen inzetbaar in het historische centrum van Haarlem, maar ook in de omliggende wijken en stadsdelen, zoals Haarlem Noord, Schalkwijk, de Waarderpolder, de Zuiderpolder en alle andere wijken in Haarlem. Onze professionele glazenwassers en schoonmakers zijn bekend met de verschillende typen panden en woningen die in deze wijken te vinden zijn en weten precies welke aanpak nodig is om deze optimaal te kunnen reinigen. Of het nu gaat om een klein rijtjeshuis, een groot bedrijfspand of een monumentaal pand, wij hebben de kennis, ervaring en middelen om uw schoonmaakopdracht tot een succes te maken. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn in uw wijk of stadsdeel!

Waarom voor ons kiezen?

  • Ervaren professionals: onze medewerkers zijn ervaren professionals die weten hoe ze uw ramen en kozijnen het beste kunnen reinigen. Ze werken snel en efficiënt.
  • Flexibele service: wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en bieden daarom flexibele service. We passen ons aan uw planning aan en zijn altijd op tijd.
  • Betaalbare prijzen: wij bieden betaalbare prijzen voor onze diensten, zodat u kunt genieten van schone en heldere ramen zonder uw budget te overschrijden.
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen: wij werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, omdat wij ons bewust zijn van onze verantwoordelijkheid voor het milieu en onze klanten.

Nieuwsgierig over glasbewassing?

Ben u benieuwd naar hoe wij als glazenwasserij uw wensen kunnen doorvertalen naar een stralend en streeploos resultaat? Onze supportlijn is iedere werkdag voor u bereikbaar tijdens kantooruren van 09.00-17.00.

Claus Cleaning is in de volgende plaatsen werkzaam. Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aeredenhout en Bloemendaal.

Choose File

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

  • VvE specialist

  • Voor bedrijven en particulieren

  • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

  • Regelmatige kwaliteitscontrole

  • Efficiënte communicatie

Glasbewassing met ladder

Glazenwassen in combinatie met de ladder is een oude techniek, maar nog zeer gebruikelijk en effectief. Als professioneel glazenwasbedrijf gebruiken wij deze techniek vooral bij plekken die extra aandachtig nodig hebben of lastig te bereiken zijn.

Glazenwassen met Tuckerpole-systeem

Telescopische glasbewassing is een methode waarbij er gebruik wordt gemaakt van een telescoop-stang met aan het uiteinde een borstel. Door deze borstel stroomt speciaal demiwater waardoor vuil makkelijk wegspoelt, zonder strepen achter te laten.

Glazenwassen met hoogwerker

Heeft u te maken met ramen op grote hoogte, en zijn deze voor u lastig te bereiken? Geen probleem. Wij als glazenwasbedrijf beschikken over een hoogwerker, waarmee wij veilig en gemakkelijk grote hoogtes kunnen bereiken.

Kunststof kozijnen

Zijn uw kunststof kozijnen vies geworden? Glasbewassing Claus Cleaning is gespecialiseerd in de reininging van uw kozijnen. Dit doen wij met de juiste middelen. Onze glazenwassers weten door hun jarenlange ervaring alle kneepjes van het vak. U kunt dus met een gerust hart alles aan ons over laten. Heeft u nog vragen over een van onze diensten. Vul dan even ons contactformulier in op onze contactpagina op de website.

een offerte aanvragen

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen