Kantoorschoonmaak

Voor een zichtbaar schone werkomgeving.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Uw kantoor professioneel laten reinigen?

Kantoorschoonmaak is heel erg belangrijk, dit werkt prettig en geeft een verzorgde indruk bij uw klanten. Het bedrijfskantoor moet er te allen tijde mooi en representatief uitzien. Onze schoonmaakservice zorgt er altijd voor dat uw kantoor schoon en opgeruimd is. Hierdoor voelen uw personeel en uw klanten zich prettig en thuis op uw kantoor. Kantoor schoonmaak van ClausCleaning brengt uw werkruimtes in een schone staat zonder dat u hier iets van merkt met als resultaat een zichtbaar schone omgeving van binnen en buiten. Bent u op zoek naar een schoner en opgeruimder kantoor, neem dan contact met ons op. Ervaar schoon met kantoor schoonmaak van ClausCleaning!

Wij zijn hét professionele schoonmaakbedrijf voor kantoren in Haarlem en omstreken.

We zijn er om uw werk gemakkelijker te maken door ervoor te zorgen dat uw kantoor schoon en opgeruimd is. Wij helpen u een prettige sfeer te creëren door ervoor te zorgen dat uw medewerkers en klanten zich op hun gemak voelen. Kantoorschoonmaak in Nederland Kantoorschoonmaak in Nederland is onze specialiteit. U zult er nooit spijt van hebben dat u voor ons heeft gekozen, want wij zorgen voor een schone, nette en opgeruimde indruk op uw klanten.

een offerte aanvragen

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

  • VvE specialist

  • Voor bedrijven en particulieren

  • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

  • Regelmatige kwaliteitscontrole

  • Efficiënte communicatie

Schoonmaakplan op Maat

Kiest u voor kantoor schoonmaak dan stellen wij samen met u een schoonmaakplan op. Het schoonmaakplan is een samensmelting van uw wensen, ons schoonmaakadvies en de dagen/tijden waarop de schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden. U kunt kiezen uit dag-, avond- of weekendschoonmaak.

U kunt ons ook vragen om maandelijks schoonmaakdiensten te leveren. Ons schoonmaakteam zal contact met u opnemen om een gratis afspraak te maken voor het schoonmaken. Tijdens dit bezoek zullen zij hun diensten en kosten uitgebreid toelichten. Wanneer het schoonmaakwerk begint, zal uw property manager er zijn om toezicht te houden op het proces. Ons team zorgt ervoor dat uw huis schoon en netjes is en wij zorgen voor al het afval.

Gunstige Tarieven

Naast de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden werkt ClausCleaning voor een gunstig tarief. Ons doel is om onze klanten hoogwaardige schoonmaakdiensten aan te bieden tegen een redelijke prijs. Op basis van het aantal m2 en de aard van werkzaamheden stellen wij dit tarief op. Indien u een afspraak wilt maken, nemen wij contact met u op om een datum en tijd af te spreken.

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen