Meubelreiniging

Houd uw meubels schoon en fris met professionele meubelreiniging.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Houd uw meubels schoon en fris met professionele meubelreiniging

Onze professionele meubelreiniging is een effectieve en veilige manier om uw meubels er weer als nieuw te laten uitzien. Het is een diepe reinigingsmethode die vuil, stof, vlekken en allergenen verwijdert en uw meubels een frisse uitstraling geeft. Bij onze meubelreiniging gebruiken we professionele apparatuur en reinigingsmiddelen die zijn ontworpen om de stoffen van uw meubels niet te beschadigen.

Meubelreiniging voor alle materialen

Onze meubelreiniging is geschikt voor alle soorten stoffen, zoals leer, suède, katoen, linnen en synthetische vezels. Of het nu gaat om uw bank, stoel, fauteuil, eetkamerstoelen of andere meubelstukken, onze reinigingsmethode zorgt ervoor dat uw meubels er weer als nieuw uitzien en lang meegaan.

Veilige en grondige meubelreiniging

Kortom, onze chemische meubelreiniging is een professionele en veilige manier om uw meubels grondig te reinigen en te onderhouden. Met onze getrainde mensen en professionele apparatuur kunt u erop vertrouwen dat uw meubels in goede handen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze meubelreiniging diensten en hoe wij u kunnen helpen uw meubels te onderhouden.

Een offerte aanvragen
Meubelreiniging

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

  • VvE specialist

  • Voor bedrijven en particulieren

  • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

  • Regelmatige kwaliteitscontrole

  • Efficiënte communicatie

Hoe onze meubelreiniging kan helpen bij het bestrijden van allergenen en ziektekiemen

chemische reiniging van uw bank kan helpen om huisstofmijt en andere allergenen en ziektekiemen te verwijderen. Huisstofmijt is een veelvoorkomend allergeen dat zich graag nestelt in stoffen meubels, zoals banken. Het kan leiden tot allergische reacties, zoals niezen, hoesten en ademhalingsproblemen. Chemische reiniging van uw bank kan de huisstofmijt en andere allergenen effectief verwijderen, waardoor de luchtkwaliteit in uw huis verbetert en de kans op allergische reacties afneemt.

Ziektekiemen en bacteriën

Bovendien kan chemische reiniging ook helpen om ziektekiemen en bacteriën te verwijderen die zich kunnen ophopen in de stoffen bekleding van uw bank. Dit is vooral belangrijk als u kinderen of huisdieren heeft die veel tijd op de bank doorbrengen. Chemische reiniging kan deze ziektekiemen en bacteriën effectief doden en uw bank weer schoon en hygiënisch maken.

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen