De samenwerking

Twee bedrijven die een volledige focus hebben op klant en dienst en net even dat extra beetje service willen bieden. Geen wonder dat schoonmaakbedrijf ClausCleaning en CarwashPlus al jarenlang prettig met elkaar samenwerken.

Schoonmaak bij klant Carwash

De aantrekkingskracht van een schone vestiging

De moderne CarwashPlus wasstraat ligt aan de Oude weg 155 op bedrijvenpark De Waarderpolder in Haarlem. Het autowasbedrijf is volledig indoor en biedt alle comfort die de klant en de auto zich kunnen wensen. Het pand van CarwashPlus is met zijn enorme blauwe gevel een echte eyecatcher voor het passerend verkeer in Haarlem en dit moet natuurlijk zo blijven!

Samenwerken met ClausCleaning is een schone zaak, al jarenlang!

Door periodieke reiniging en onderhoud van de gevel zorgt schoonmaakbedrijf ClausCleaning ervoor dat de gevel zijn opvallende karakter behoudt. Bovendien verlengt dit onderhoud de levensduur van de gevel, een belangrijk detail dat vaak door bedrijven vergeten wordt. Naast gevelreiniging wast en lapt ClausCleaning de ramen voor een volledig verzorgde uitstraling van de vestiging van CarwashPlus.

Contact

Bent u op zoek naar een vertrouwelijk schoonmaakbedrijf die altijd voor u klaarstaat? Stuur ons dan een e-mail op info@clauscleaning.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0614689987. Wij staan graag voor u klaar!