De samenwerking

Zoals ICT de motor is in elk bedrijf, is ClausCleaning de motor achter een stralend en goed onderhouden pand. Ook Succesfully zag dit in en het duurde niet lang voordat de samenwerking werd bekrachtigd. Succesfully is een ICT bedrijf gevestigd in Haarlem en excelleert op service en know-how op ICT-gebied. Net als bij schoonmaakbedrijf ClausCleaning staat de klant op nummer 1.

Schoonmaak bij klant Succesfully

Het eerste dat klanten zien..

Het kantoorpand van Successfully wordt vaak bezocht door klanten en relaties, soms is het een onderdeel van de organisatie dat klanten als eerste te zien krijgen. Martijn de Koning, directeur van Successfully: “Het is van belang dat ons kantoorpand er altijd representatief en netjes uitziet, een eerste indruk is ontzettend belangrijk in een sterk concurrende markt”. ClausCleaning is zich bewust van deze noodzaak en speelt hier op in door gebruik te maken van de nieuwste schoonmaaktechnieken en een secure manier van werken.

Na een jarenlange samenwerking nog steeds 100% tevreden!

Schoonmaakbedrijf ClausCleaning maakt al jarenlang de ramen en kozijnen van het pand van Successfully schoon. Het kantoorpand was altijd gevestigd in de Paul Krugerstraat in Haarlem, maar tegenwoordig is Successfully gevestigd in een groter en nieuw bedrijfspand aan de Waarderweg in Haarlem. “Successfully is erg tevreden over de samenwerking met ClausCleaning en wij hebben daarom geen seconde getwijfeld om de samenwerking ook in het nieuwe kantoorpand voort te zetten”, aldus Martijn de Koning.

Zekerheid over schoon

ClausCleaning zorgt altijd voor een vast aanspreekpunt, ook bij Successfully, dit zorgt ervoor dat de communicatie optimaal verloopt. En dat merk je. Martijn de Koning zegt het volgende hierover, “Bij wensen maar ook bij complicaties hebben wij als organisatie behoefte aan een vast aanspreekpunt. Bij ClausCleaning hebben wij een vaste glazenwasser, deze kent onze organisatie en is zich bewust van ons wensenpakket, dit werkt zeer prettig!”

Contact

Bent u op zoek naar een vertrouwelijk schoonmaakbedrijf die altijd voor u klaarstaat? Stuur ons dan een e-mail op info@clauscleaning.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0614689987. Wij staan graag voor u klaar!