Professioneel schoon met 100% tevredenheidsgarantie!

 • Schakel ons in voor uw volgende schoonmaakklus! 06-28746139

Opleveringsschoonmaak2023-04-10T16:33:57+02:00

Opleveringsschoonmaak

Laat ons het zware werk voor u doen en geniet van een schoon huis bij oplevering.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Opleveringsschoonmaak gewenst?

Opleveringsschoonmaak is het proces waarbij een pand grondig wordt schoongemaakt voordat het wordt overgedragen aan de nieuwe eigenaar of gebruiker. Dit is meestal het geval bij nieuwbouwwoningen, verbouwingen en renovaties. Het doel is om het pand in perfecte staat op te leveren, zonder sporen van bouw- of verbouwactiviteiten, stof, vuil of andere verontreinigingen.

Er worden verschillende oppervlakken gereinigd bij een opleveringsschoonmaak, zoals ramen, deuren, plafonds, muren, vloeren, verlichting, sanitair en keukenapparatuur. In sommige gevallen omvat het ook het reinigen van buitenmuren, tuinen, opritten, garages en dakgoten.

Het doel van de opleveringsschoonmaak is om het pand in een zo goed mogelijke staat op te leveren, zodat de nieuwe bewoners of gebruikers direct in het pand kunnen verhuizen en er zich meteen thuis kunnen voelen. Dit is een belangrijk aspect bij de verkoop of verhuur van een woning of pand, omdat een schone en verzorgde ruimte een positieve indruk maakt en de waarde van het pand verhoogt.

ClausCleaning: Specialist in opleveringsschoonmaak

Neem vandaag nog contact op met Claus Cleaning om uw opleveringsschoonmaak te plannen en uw pand in perfecte staat op te leveren. Onze professionals staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakt schoonmaakplan te maken dat aan al uw behoeften voldoet. Vertrouw ons om uw pand schoon te maken en klaar te maken voor de volgende stap!

Choose File
opleveringsschoonmaak
Zijn er schoonmaakwerkzaamheden die jullie niet uitvoeren?2023-03-02T15:46:28+01:00

Wij voeren bijna alle denkbare schoonmaakwerkzaamheden uit, maar er zijn enkele beperkingen op basis van de veiligheid en wettelijke regels. Zo kunnen wij bijvoorbeeld geen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren op plaatsen waar het risico op letsel te hoog is. Wij zullen altijd eerlijk communiceren over onze beperkingen en eventueel alternatieven aanbieden.

Bieden jullie schoonmaakdiensten voor speciale evenementen?2023-03-02T15:45:36+01:00

Ja, wij bieden schoonmaakdiensten voor speciale evenementen zoals beurzen, festivals en feesten. Wij begrijpen dat het belangrijk is om een schone en hygiënische omgeving te bieden voor uw gasten en zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met het schoonmaakresultaat?2023-03-02T15:44:28+01:00

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en zullen er alles aan doen om eventuele klachten of zorgen die u heeft op te lossen. Neem contact met ons op en wij zullen ons best doen om uw zorgen weg te nemen en eventuele problemen op te lossen.

Zijn er verborgen kosten in de offerte?2023-03-02T15:41:10+01:00

Nee, onze offertes zijn transparant en bevatten alle kosten die nodig zijn voor de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. Wij zullen u niet verrassen met verborgen kosten of extra’s.

Hebben jullie ervaring met het reinigen van hoge ramen?2023-03-02T15:40:41+01:00

Ja, wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing, ook op grote hoogte. Wij beschikken over professionele apparatuur en hebben ervaren personeel in dienst om deze werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren.

Hoe lang duurt een gemiddelde schoonmaakklus?2023-03-02T15:40:22+01:00

Dit is afhankelijk van de grootte van het gebouw en het type schoonmaakwerkzaamheden dat nodig is. Voor een reguliere kantoor- of bedrijfsschoonmaak duurt het gemiddeld tussen de 1 en 3 uur, afhankelijk van de grootte van het pand. Voor dieptereiniging van keukens en sanitair kan het langer duren.

Kunnen jullie ook reinigen buiten de reguliere kantooruren?2023-03-02T15:39:55+01:00

Ja, wij kunnen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren buiten de reguliere kantooruren, zoals in de avonduren of in het weekend. Wij begrijpen dat sommige klanten het fijn vinden om de schoonmaak te laten uitvoeren buiten kantoortijden en zijn flexibel om aan uw wensen te voldoen.

Zijn jullie verzekerd?2023-03-02T15:39:24+01:00

Ja, wij zijn verzekerd voor aansprakelijkheid en ongevallen tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Onze verzekering biedt u en ons gemoedsrust in geval van onvoorziene gebeurtenissen tijdens het schoonmaken.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor schoonmaakwerkzaamheden?2023-03-02T15:39:06+01:00

U kunt een offerte aanvragen door contact op te nemen met ons via telefoon, onze website of e-mail. Wij zullen u vragen stellen over uw schoonmaakbehoeften en zullen u vervolgens een offerte op maat bieden die aansluit bij uw budget en vereisten.

Hoe lang duurt het voordat jullie kunnen beginnen met schoonmaken?2023-03-02T15:38:30+01:00

Wij streven ernaar om binnen enkele dagen na het ontvangen van een aanvraag te kunnen beginnen met schoonmaken. Dit is echter afhankelijk van onze beschikbaarheid en planning, en kan variëren afhankelijk van het soort schoonmaakwerkzaamheden dat nodig is. Wij zullen altijd ons best doen om aan uw planningseisen te voldoen en zullen duidelijk communiceren over onze beschikbaarheid en planning.

 

Kunnen jullie ook vloeren en tapijten reinigen?2023-03-02T15:37:54+01:00

Ja, wij bieden vloeronderhoudsdiensten aan, waaronder het reinigen van tapijten, vinyl, tegels en andere soorten vloeren. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en reinigingsmiddelen om de beste resultaten te bereiken.

Hebben jullie ervaring met het schoonmaken van specifieke soorten gebouwen, zoals scholen en zorginstellingen?2023-03-02T15:37:30+01:00

Ja, wij hebben ervaring met het leveren van schoonmaakdiensten voor verschillende soorten gebouwen, waaronder scholen, zorginstellingen en andere openbare gebouwen. Wij zijn bekend met de specifieke schoonmaakbehoeften van deze gebouwen en passen onze diensten aan om aan deze behoeften te voldoen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?2023-03-02T15:37:04+01:00

Ja, wij zijn ons bewust van de impact van schoonmaakmiddelen op het milieu en streven daarom naar het gebruik van milieuvriendelijke middelen. Wij maken gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu.

Kunnen jullie ook periodiek terugkerende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren?2023-03-02T15:36:35+01:00

Ja, wij zijn zowel inzetbaar voor losse opdrachten als voor periodiek terugkerende schoonmaakwerkzaamheden. Afhankelijk van uw behoeften, kunnen wij een schema opstellen voor wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Werken jullie voor particulieren en bedrijven?2023-03-02T15:36:09+01:00

Ja, wij zijn inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij hebben ervaring met het leveren van schoonmaakdiensten voor verschillende soorten gebouwen, waaronder kantoren, winkels, scholen, en woningen.

Werken jullie alleen in Haarlem?2023-03-02T15:35:45+01:00

Nee, wij zijn niet alleen actief in Haarlem, maar werken ook in omliggende gemeenten rondom Haarlem. Wij bieden onze schoonmaakdiensten aan in verschillende regio’s, afhankelijk van de vraag en onze beschikbaarheid.

Wat voor soort schoonmaakwerkzaamheden biedt ClausCleaning aan?2023-03-02T15:34:56+01:00

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze diensten omvatten onder andere kantoor- en bedrijfsschoonmaak, dieptereiniging van keukens en sanitair, gevelreiniging, vloeronderhoud, en glasbewassing. Wij werken met professionele schoonmaakapparatuur en -middelen om de beste resultaten te bereiken.

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

 • VvE specialist

 • Voor bedrijven en particulieren

 • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

 • Regelmatige kwaliteitscontrole

 • Efficiënte communicatie

Checklist voor opleveringsschoonmaak:

 1. Keuken
 • Wanden afnemen
 • Keukenkasten en laden uitwassen en afnemen
 • Keukenblad schoonmaken
 • Fittings en verlichting schoonmaken
 • Plinten en vloer schoonmaken
 1. Badkamer
 • Wanden afnemen
 • Douchecabine, bad en wastafel schoonmaken
 • Toilet schoonmaken en desinfecteren
 • Spiegels, wastafelmeubels en lichtpunten schoonmaken
 • Plinten en vloer schoonmaken
 1. Slaapkamers
 • Wanden afnemen
 • Lucht en verwijder eventuele spinnenwebben
 • Plinten en vloer schoonmaken
 1. Woonkamer
 • Wanden afnemen
 • Meubels afnemen
 • Plafonds, wanden en deuren stofvrij maken
 • Plinten en vloer schoonmaken
 1. Overige ruimtes
 • Wanden afnemen
 • Wasruimte, bergingen en bijkeuken schoonmaken
 • Plinten en vloeren schoonmaken
 1. Buiten
 • Ramen wassen en afnemen
 • Buitendeur en kozijnen schoonmaken
 • Tuin, garage en oprit schoonmaken

Vraag ons schoonmaakbedrijf om vrijblijvend advies voor dakgootreiniging op 0614689987 of vraag ons uw terug te bellen via het contactformulier op onze contactpagina. Wij staan graag voor u klaar!

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen
Go to Top