Over ons

Welkom bij Claus cleaning

Welkom bij ClausCleaning. U bent op zoek naar een glazenwasser of professioneel schoonmaakbedrijf?

Bij ClausCleaning werken we uitsluitend met vakbekwaam personeel en met state-of-the art schoonmaaktechnieken, schoon is dan ook echt schoon wanneer u met ons samenwerkt. Wanneer u ons belt voor uw volgende schoonmaakbeurt, staan wij op tijd bij u aan de deur, klaar om aan het werk te gaan.

100% Tevredenheidsgarantie

Uw volledige tevredenheid is belangrijk voor ons, daarom bieden wij een garantie op al ons werk. Als u problemen ondervindt, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen deze op te lossen. Onze schoonmaakdiensten voldoen volledig aan de laatste Europese regelgeving. Wij zijn er trots op u deze diensten tegen concurrerende tarieven aan te kunnen bieden, zonder in te boeten aan kwaliteit. Dus bel ons vandaag nog en laten we beginnen!

Vraag een offerte aan!

We reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht.

Choose File

 

Als u contact opneemt met ClausCleaning, doen wij al het vuile werk voor u, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij zijn u graag van dienst en geven u graag vrijblijvend advies.

Waar kunnen we u mee helpen?

Wij zijn een multi-disciplinair schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in meerdere disciplines in de schoonmaak. Wij staan graag voor u klaar om u te ontdoen van uw schoonmaakzorgen. Claus Cleaning glazenwassers- en schoonmaakbedrijf verricht werkzaamheden voor zowel de particuliere- als de zakelijke sector in de regio. Ons schoonmaakteam staat altijd klaar om u te helpen met al uw schoonmaakbehoeften.

Offerte aanvragen