Scholen Schoonmaak

Een schone omgeving voor betere prestaties: ClausCleaning voor scholen

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

ClausCleaning: Uw partner in het schoonmaken van scholen

Welkom bij ClausCleaning! Wij zijn een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van schoolgebouwen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw schoolgebouw schoon te maken en te onderhouden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om uw schoolgebouw grondig en efficiënt te reinigen. Wij begrijpen dat scholen drukke en hectische plaatsen zijn, met veel studenten en personeel die in en uit lopen gedurende de dag. Daarom werken wij flexibel en kunnen wij ons aanpassen aan uw planning en behoeften. Of het nu gaat om eenmalige schoonmaakbeurten of regelmatig onderhoud, wij zijn er om u te helpen.

Onze schoonmaakdiensten omvatten onder andere het reinigen van klaslokalen, gangen, toiletten, trappenhuizen en gemeenschappelijke ruimtes. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige schoonmaakmiddelen om ervoor te zorgen dat uw schoolgebouw altijd schoon en hygiënisch blijft.

Wij begrijpen ook het belang van veiligheid op school en nemen alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat onze schoonmaakwerkzaamheden geen risico’s met zich meebrengen voor de studenten en het personeel.

Bij ClausCleaning zijn wij trots op onze uitstekende klantenservice en wij werken hard om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen. Wij bieden competitieve tarieven en flexibele contracten die aansluiten bij uw budget en schema.

Als u meer wilt weten over onze schoonmaakdiensten voor schoolgebouwen of als u een offerte wilt aanvragen, neem dan gerust contact met ons op. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw schoolgebouw altijd schoon en hygiënisch blijft.

Een offerte aanvragen

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen