Schoonmaakbedrijf in hart en nieren

ClausCleaning is een specialist. Bergen ervaring in de schoonmaak en passie voor het vak hebben ons gevormd tot wat we nu zijn: een vakkundig schoonmaakbedrijf met oog voor detail. Ons schoonmaakbedrijf richt zich op het bieden van een werk- of leefomgeving waar u zich prettig voelt, iedere dag weer opnieuw.

Glazenwasser en schoonmaakbedrijf bij klant Sushi

Een ervaring met ClausCleaning

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Vaste aanstelling schoonmaker
  • Topkwaliteit schoonmaakwerkzaamheden
  • Afspraak = afspraak
Neem contact op

Concreet betekent samenwerken met ClausCleaning: Een glimmende vloer, hygiënisch sanitair, schone ramen en een stofvrije (werk)omgeving. Bovendien bieden wij als schoonmaakbedrijf garanties. Eén van die garanties is de 100% tevredenheidsgarantie dat volledige ontzorging biedt op gebied van schoonmaak.

Kantoor schoonmaak

kantoor schoonmaak

PC’s die onder het stof zitten, een vies toilet of koffiekringen op bureaus zijn met onze professionele kantoor schoonmaak verleden tijd. Wij bieden een totaaloplossing die flexibel en schoon is. Zo kunt u kiezen voor schoonmaak buiten kantooruren of dagschoonmaak, en wordt er een vaste schoonmaker aangesteld, die exact weet wat er van hem verwacht wordt.

Dakgootreiniging

dakgootreiniging

Dakgootreiniging is uiterst belangrijk om problemen te voorkomen. Wanneer u dit niet regelmatig onderhoud kunnen er lekkages ontstaan aan uw goot. Voorkom problemen en maak een afspraak met ons schoonmaakbedrijf voor een professionele dakgootreiniging.

Gevelreiniging

glazenwasbedrijf met glazenwassen met hoogwerker

Niet alleen zijn wij bekend met interieur schoonmaak, ook de buitenzijde van uw pand is in goede handen bij ons schoonmaakbedrijf. Gevelreiniging verlengt de levensduur van uw gevel en zorgt voor een verzorgde uitstraling van uw pand.  Met de inzet van 3 technieken – stoomcleaning, hogedrukreiniging en impregnatie) – straalt uw gevel weer als nooit tevoren. Informeer naar de mogelijkheden over gevelreiniging.

Een greep uit onze klanten

Word teruggebeld door een deskundige!

Laat u informeren over de mogelijkheden door een schoonmaakdeskundige. Vul het het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op!

Naam

Telefoonnummer

Hoe laat wilt u teruggebeld worden?