Schoonmaakbedrijf in Heemstede nodig?

Wij bieden onze diensten aan tegen zeer betaalbare tarieven en bieden een tevredenheidsgarantie.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Schoonmaakbedrijf ClausCleaning Heemstede

U kunt bij Schoonmaakbedrijf ClausCleaning in Heemstede terecht voor een breed pakket aan schoonmaakdiensten. Wij verzorgen huishoudelijke en bedrijfsmatige schoonmaak in Heemstede tegen scherpe prijzen.

We kunnen de schoonmaak op dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis doen, maar zijn natuurlijk ook voor losse schoonmaakopdrachten in Heemstede inzetbaar. Ons schoonmaakbedrijf is een klein lokaal bedrijf dat snelle en betrouwbare service kan leveren. Onze schoonmakers zijn vriendelijk, hardwerkend en betrouwbaar. Wij zorgen er altijd voor dat u precies krijgt waar u voor betaalt. Wij bieden een breed scala aan huishoudelijke schoonmaakdiensten in Heemstede en omstreken.

Professionele reinigingsapparatuur

We hebben een compleet assortiment professionele reinigingsapparatuur tot onze beschikking waarmee we woningen en kantoren in Heemstede grondig en efficiënt kunnen reinigen. Onze reinigingsapparatuur omvat stofzuigers, tapijtstomers, glazenwassers apparatuur, vloerschrobbers en nog veel meer. Samen met u bepalen we welke schoonmaakdiensten u nodig heeft. Wij bezorgen u dan een vrijblijvende offerte voor onze schoonmaakdiensten in Heemstede. U ontvangt een gedetailleerde raming met alle kosten en de exacte uitvoerdatum of data.

We voeren ook alle andere diensten uit die u nodig heeft, zoals:

 • Tapijtreiniging
 • Glasbewassing
 • Hogedrukreiniging
 • Gevelreiniging
 • Dakgootreiniging
 • Vloerreiniging
 • Zonnepanelen reiniging

Heeft u een andere schoonmaaklus voor ons? Daag ons gerust uit!

een offerte aanvragen

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

 • VvE specialist

 • Voor bedrijven en particulieren

 • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

 • Regelmatige kwaliteitscontrole

 • Efficiënte communicatie

Wij staan altijd voor u klaar als u schoonmaakafspraken wilt maken voor uw woning, kantoor, appartement of bedrijfspand in Heemstede.

Schoonmaakdiensten op maat.

Wij bieden onze diensten in Heemstede aan tegen zeer betaalbare tarieven en bieden een tevredenheidsgarantie of volledige terugbetaling. Bel nu 06-28746139 om contact met ons op te nemen.

Gemak:

U hoeft geen vinger uit te steken als het gaat om het schoonmaken van uw huis of kantoor in Heemstede. Wij regelen alles voor u. Wij komen bij u thuis of op kantoor, maken de schoonmaakapparatuur klaar en maken het hele huis of kantoor grondig schoon.

Kwaliteit:

Als u het beste resultaat wilt, raden wij u aan om een professionele schoonmaakdienst in Heemstede in te huren. Wij gebruiken alleen de modernste schoonmaakmiddelen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw huis of kantoor grondig wordt schoongemaakt. We laten geen middel onbeproefd in onze zoektocht naar perfectie. Al onze werkzaamheden worden met de grootste zorg en professionaliteit uitgevoerd.

Jarenlange ervaring met schoonmaakdiensten in Heemstede!

Wij maken al jaren de woningen en bedrijfspanden in Heemstede naar grote tevredenheid schoon. We weten dat ieder pand zijn eigen unieke behoeften heeft. Als u een professioneel schoonmaakbedrijf in Heemstede nodig heeft, kunt u erop vertrouwen dat wij goed werk voor u doen.

Bent u op zoek naar een lokale schoonmaakdienst in Heemstede waar u op kunt rekenen? U kunt rekenen op onze vriendelijke en professionele medewerkers. Neem vandaag nog contact op met Schoonmaakbedrijf ClausCleaning in Heemstede voor meer informatie over onze diensten.

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen