Schoonmaakbedrijf ClausCleaning

Ons bedrijf biedt een verscheidenheid aan schoonmaakdiensten die alles dekken, van de meest elementaire schoonmaak tot de meest gecompliceerde.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Schoonmaakbedrijf ClausCleaning

Welkom bij ClausCleaning. U bent op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Bij ClausCleaning werken we uitsluitend met vakbekwaam personeel en de meest efficiënte schoonmaaktechnieken, schoon is dan ook echt schoon wanneer u met ons samenwerkt.

Wanneer u ons belt voor uw volgende schoonmaakbeurt, staan wij op tijd bij u aan de deur, precies volgens afspraak, klaar om aan het werk te gaan.

Plan snel uw volgende schoonmaakklus!

Kwaliteit, efficiëntie en professionaliteit

We zijn een klein bedrijf en we weten dat ons succes afhangt van de hoge kwaliteit van onze service, onze efficiëntie en onze professionaliteit. U kunt altijd op ons rekenen voor een perfecte schoonmaakservice! We begrijpen dat er in de regio veel schoonmaakdiensten zijn, maar slechts weinigen zijn in staat om een complete service te bieden.

Wij hebben geen uitzendkrachten in dienst, dus u kunt er zeker van zijn dat uw huis of bedrijf van begin tot eind door ons eigen ervaren schoonmaakpersoneel wordt schoongemaakt. Of u nu op zoek bent naar een regelmatige schoonmaakdienst of een eenmalige schoonmaakbeurt, wij bieden de hoogste standaard schoonmaakdiensten.

Ons bedrijf biedt een verscheidenheid aan schoonmaakdiensten die alles dekken, van de meest elementaire schoonmaak tot de meest gecompliceerde.

Onze schoonmaakdiensten omvatten:

100% Tevredenheidsgarantie

Uw volledige tevredenheid is belangrijk voor ons, daarom bieden wij een garantie op al onze reinigingswerkzaamheden. Als u problemen ondervindt, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen deze op te lossen. Onze schoonmaakdiensten voldoen volledig aan de laatste Europese regelgeving. Wij zijn er trots op u deze diensten tegen concurrerende tarieven aan te kunnen bieden, zonder in te boeten aan kwaliteit. Dus bel ons vandaag nog en laten we beginnen!

een offerte aanvragen

ClausCleaning

Wij hebben ruime ervaring in het reinigen en onderhouden van alle soorten gebouwen. We zijn in staat om snel en effectief op uw verzoeken te reageren en alle werkzaamheden naar wens uit te voeren.

We werken onder meer in de volgende plaatsen:

  • VvE specialist

  • Voor bedrijven en particulieren

  • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

  • Regelmatige kwaliteitscontrole

  • Efficiënte communicatie

een offerte aanvragen

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen