Kantoor schoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk, dit werkt prettig en geeft een verzorgde indruk bij uw klanten. Kantoor schoonmaak van ClausCleaning brengt uw werkruimtes in een schone staat zonder dat u hier iets van merkt met als resultaat een zichtbaar schone omgeving van binnen en buiten. Ervaar schoon met kantoor schoonmaak van ClausCleaning!

Een ervaring met ClausCleaning

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Vaste aanstelling schoonmaker
  • Topkwaliteit schoonmaakwerkzaamheden
  • Afspraak = afspraak
Neem contact op

Een schoonmaakplan op maat

Kiest u voor kantoor schoonmaak dan stellen wij samen met u een schoonmaakplan op. Het schoonmaakplan is een samensmelting van uw wensen, ons schoonmaakadvies en timings wanneer de schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden. U kunt kiezen uit dag-, avond- of weekendschoonmaak.

Een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding

Naast de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden werkt ClausCleaning voor een gunstig tarief. Op basis van het aantal m2 en de aard van werkzaamheden stellen wij dit tarief op.

Uw kantoor in goede handen

Op kantoor ligt vertrouwelijke informatie, hiervan zijn wij ons bewust. Wij gaan hier zorgvuldig mee om. Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten, zo zetten wij geen mensen uit met schulden of andere financiële problemen. Dit alles om onze kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.

Een greep uit onze klanten

U wilt teruggebeld worden?

Dat kan natuurlijk! Vul het onderstaande contactformulier in – met daarin het gewenste tijdstip – en wij nemen contact op wanneer u dit het beste uitkomt!

Naam

Telefoonnummer

Hoe laat wilt u teruggebeld worden?