Softwash Dakreiniging

Een veilige en effectieve manier om uw dak te reinigen.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Het Softwash dakreinigingsproces: Wat kunt u verwachten?

Softwash dakreiniging is een veilige en effectieve manier om uw dak te reinigen zonder schade aan te richten aan de dakbedekking. In tegenstelling tot traditionele methoden van dakreiniging, zoals hogedrukreiniging, maakt Softwash gebruik van een speciale chemische oplossing die diep doordringt in het dakoppervlak om algen, mossen en andere verontreinigingen af te breken en te verwijderen.

Daken zijn een belangrijk onderdeel van elk huis of bedrijfspand, maar ze zijn ook gevoelig voor de groei van algen, mos en andere verontreinigingen. Deze verontreinigingen kunnen de levensduur van het dak verkorten en leiden tot lekkages en andere problemen. Softwash dakreiniging is een effectieve oplossing voor het verwijderen van deze verontreinigingen en het herstellen van de uitstraling van uw dak.

Grondige reiniging van uw dak

Softwash dakreiniging wordt uitgevoerd door een oplossing op het dakoppervlak te spuiten en deze enige tijd te laten inwerken. De oplossing breekt de verontreinigingen af en doodt de sporen van algen, mossen en andere bacteriën. Na een korte inwerktijd wordt het oppervlak grondig afgespoeld met lage druk, waardoor het dak grondig wordt gereinigd.

Reiniging zonder beschadiging

Een van de belangrijkste voordelen van Softwash dakreiniging is dat het dak niet beschadigd raakt door de reinigingsmethode. In tegenstelling tot hogedrukreiniging, waarbij water onder hoge druk op het dak wordt gespoten, gebruikt Softwash een lage druk om het dak te reinigen. Hierdoor wordt het risico op beschadiging van de dakbedekking geminimaliseerd en wordt de levensduur van het dak verlengd.

Een ander voordeel van Softwash dakreiniging is dat het een langetermijnoplossing biedt. Door de oplossing diep in het dakoppervlak te laten doordringen, wordt de groei van algen, mos en andere bacteriën voorkomen. Hierdoor blijft het dak langer schoon en hoeft het minder vaak te worden gereinigd.

Geschikt voor alle soorten daken

Softwash dakreiniging is geschikt voor alle soorten daken, of het nu gaat om dakpannen, leisteen, beton of metaal. Het is een veilige, effectieve en milieuvriendelijke manier om uw dak te reinigen en de uitstraling van uw huis of bedrijfspand te verbeteren. Het kan ook helpen om de energie-efficiëntie van uw pand te verbeteren, omdat een schone dakbedekking beter in staat is om warmte en koude te reflecteren.

Kortom, Softwash dakreiniging is een veilige en effectieve manier om uw dak te reinigen en te onderhouden. Het is een duurzame oplossing die uw dakbedekking schoon houdt en de levensduur ervan verlengt. Door te kiezen voor Softwash dakreiniging, kunt u er zeker van zijn dat uw dak er weer als nieuw uitziet en uw huis of bedrijfspand er beter uit ziet.

Een offerte aanvragen

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen