Softwash

Het belang van professionele Softwash reiniging voor uw woning of bedrijf.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

Softwash: Een veilige en milieuvriendelijke reinigingsoptie

Softwash is een alternatieve methode voor het reinigen van oppervlakken die snel vuil, algen en andere verontreinigingen verzamelen. Het wordt gebruikt om delicate oppervlakken te reinigen zonder schade aan te richten. Softwash is een milieuvriendelijke, veilige en effectieve manier om oppervlakken schoon te maken zonder gebruik te maken van hoge druk of agressieve chemicaliën.

De Softwash methode maakt gebruik van een speciale chemische oplossing die op het oppervlak wordt aangebracht. De oplossing is ontworpen om de vervuiling af te breken, te desinfecteren en de groei van algen, schimmels en mossen te voorkomen. Na een korte inwerktijd wordt het oppervlak grondig afgespoeld met een lage druk. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak veilig, effectief en grondig wordt gereinigd.

De voordelen van Softwash zijn talrijk

Allereerst is het een veilige en milieuvriendelijke manier om oppervlakken te reinigen, omdat er geen agressieve chemicaliën nodig zijn en er geen gevaarlijke stoffen in het milieu terechtkomen. Bovendien is het ook een zachtere en minder agressieve reinigingsmethode dan hogedrukreiniging, waardoor het geschikt is voor delicate oppervlakken zoals gevels, daken en bestrating.

Een ander voordeel van Softwash is dat het een langduriger resultaat biedt dan traditionele hogedrukreiniging. Door de oplossing dieper in het oppervlak te laten doordringen, wordt de groei van algen en andere verontreinigingen voorkomen, wat betekent dat het oppervlak langer schoon blijft.

Softwash kan worden gebruikt voor het reinigen van een breed scala aan oppervlakken, waaronder gevels, daken, bestrating, terrassen en zelfs meubels. Het is een veilige en effectieve manier om uw eigendom te reinigen en het te laten stralen als nieuw.

Softwash vs hogedrukreiniging

In tegenstelling tot hogedrukreiniging, die schade kan veroorzaken aan kwetsbare oppervlakken zoals voegwerk, kan Softwash veilig worden gebruikt op verschillende materialen. Het is ook een kosteneffectieve methode voor het reinigen van grote oppervlakken, omdat het minder tijd en water verbruikt dan hogedrukreiniging.

Kortom, Softwash is een uitstekend alternatief voor hogedrukreiniging voor het reinigen van delicate oppervlakken. Het is milieuvriendelijk, veilig, effectief en biedt langdurige resultaten. Als u overweegt om uw eigendom te laten reinigen, overweeg dan Softwash als een veilige en effectieve methode om uw oppervlakken te laten stralen als nieuw.

Een offerte aanvragen

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen