Tuckerpole: De innovatieve oplossing voor veilig en efficiënt reinigen op hoogte

Het tuckerpole systeem is een van de meest geavanceerde schoonmaakmethoden voor het reinigen van hoge ramen en gevels. Het is een veilige en efficiënte manier om moeilijk bereikbare oppervlakken te reinigen zonder dat er een ladder of steiger nodig is. Hieronder volgen enkele details over dit systeem en de voordelen die het biedt.

Wat is het tuckerpole systeem?

Het tuckerpole systeem is een innovatieve technologie die gebruik maakt van lange telescopische stelen met waterfilters en spuitmonden om de buitenkant van hoge gebouwen, ramen en gevels schoon te maken. Het systeem maakt gebruik van zuiver water dat door het filtersysteem gaat om mineralen en onzuiverheden te verwijderen. Het zuivere water wordt vervolgens via de spuitmonden op de te reinigen oppervlakken gespoten en lost het vuil op, waarna het vanzelf opdroogt zonder vlekken achter te laten.

Wat zijn de voordelen van het tuckerpole systeem?

  1. Veiligheid: Het tuckerpole systeem is een veilige manier om hoge gebouwen te reinigen, omdat er geen ladders of steigers nodig zijn. Dit vermindert de kans op ongelukken en letsels.
  2. Milieuvriendelijk: Het tuckerpole systeem maakt gebruik van zuiver water, waardoor er geen chemische reinigingsmiddelen nodig zijn. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de mensen die in de buurt van het gebouw werken of wonen.
  3. Kostenefficiënt: Het tuckerpole systeem is een efficiënte manier om grote oppervlakken schoon te maken. Het systeem kan snel en gemakkelijk worden opgezet en er zijn geen extra kosten voor ladders, steigers of andere hulpmiddelen.
  4. Kwaliteit van de schoonmaak: Het zuivere water dat wordt gebruikt bij het tuckerpole systeem, laat geen vlekken achter op de oppervlakken. Hierdoor wordt het schoonmaakresultaat verbeterd en blijven de ramen en gevels langer schoon.
  5. Bereikbaarheid: Het tuckerpole systeem kan worden gebruikt om ramen en gevels op moeilijk bereikbare plaatsen te reinigen. Het is ook mogelijk om oppervlakken te reinigen tot een hoogte van wel 20 meter.

Kortom, het tuckerpole systeem is een zeer effectieve en veilige manier om hoge gebouwen, ramen en gevels te reinigen. Het systeem is milieuvriendelijk, kostenefficiënt en levert een hoge kwaliteit schoonmaakresultaat op. Als uw bedrijf regelmatig ramen en gevels op grote hoogte moet reinigen, is het tuckerpole systeem zeker het overwegen waard.

Avada Car Dealer News

Leave A Comment