VvE onderhoud: Zorgeloos genieten van schoon

Bij VvE onderhoud is het belangrijk dat er een vaste cyclus van onderhoudswerkzaamheden wordt aangehouden en er adequaat wordt gereageerd bij defecten. Dit is op lange termijn natuurlijk zeer gunstig voor de waardeontwikkeling van een complex. VvE onderhoud van ClausCleaning is een totaaloplossing op gebied van schoonmaak en onderhoud en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van een schoon en verzorgd gebouw.

vve-schoonmaak-onderhoud-met-hoogwerker

Een ervaring met ClausCleaning

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Vaste aanstelling schoonmaker
  • Topkwaliteit schoonmaakwerkzaamheden
  • Afspraak = afspraak
Neem contact op

Concreet betekent samenwerken met ClausCleaning: Een glimmende vloer, hygiënisch sanitair, schone ramen en een schone gemeenschappelijke ruimte. Bovendien bieden wij als schoonmaakbedrijf garanties. Eén van die garanties is de 100% tevredenheidsgarantie dat volledige ontzorging biedt op gebied van schoonmaak.

Onderhoudsovereenkomst

Schoonmaakplan vve schoonmaak

Met iedere VvE stellen wij een onderhoudsovereenkomst op waarin exact staat wat u van ons kunt verwachten. Zodoende heeft u volledige controle, wij volledige verantwoordelijkheid. In een onderhoudsovereenkomst vindt u frequenties, timings en beschrijvingen van onderhoudswerkzaamheden. Natuurlijk is dit onderhoudsplan flexibel opgesteld en kunt u altijd uw wensen aan ons kenbaar maken.

Dakgootreiniging

dakgootreiniging

Door periodieke reiniging van de dakgoot voorkomt u problemen. Wij stellen dan ook voor om dit minstens 1 keer per jaar te laten plaatsvinden. Bij ontdekking van scheuren of mankementen aan het afvoersysteem melden wij dit direct aan het betreffende contactpersoon. Zodoende bent u snel op de hoogte en kunt u tijdig reageren.

100% schoon complex

glazenwasbedrijf met glazenwassen met hoogwerker

Als VvE bent u verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes. Wij nemen u deze zorg uit handen en zorgen voor een uitmuntend schone leefomgeving, zowel binnen als buiten. Hierin nemen wij het trappenhuis, gevels, garages, galerijen en onderbouw mee. Daarnaast stellen wij ons op als huismeester en maken wij melding zodra wij defecten ontdekken aan bijvoorbeeld verlichting, brievenbussen of metselwerk. Met VvE onderhoud heeft u grip op zaken.

Een greep uit onze klanten

Word teruggebeld door een deskundige!

Laat u informeren over de mogelijkheden door een schoonmaakdeskundige. Vul het het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op!

Naam

Telefoonnummer

Hoe laat wilt u teruggebeld worden?