VvE Onderhoud

Een vaste cyclus van onderhoudswerkzaamheden.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

VvE onderhoud

Bij VvE onderhoud is het belangrijk dat er een vaste cyclus van onderhoudswerkzaamheden wordt aangehouden en er adequaat wordt gereageerd bij defecten. Dit is op lange termijn natuurlijk zeer gunstig voor de waardeontwikkeling van een complex. VvE onderhoud van ClausCleaning is een totaaloplossing op gebied van schoonmaak en onderhoud en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van een schoon en verzorgd gebouw.

Concreet betekent samenwerken met ClausCleaning: Een glimmende vloer, hygiënisch sanitair, schone ramen en een schone gemeenschappelijke ruimte. Bovendien bieden wij als schoonmaakbedrijf garanties. Eén van die garanties is de 100% tevredenheidsgarantie dat volledige ontzorging biedt op gebied van schoonmaak.

Met iedere VvE stellen wij een onderhoudsovereenkomst op waarin exact staat wat u van ons kunt verwachten. Zodoende heeft u volledige controle, wij volledige verantwoordelijkheid. In een onderhoudsovereenkomst vindt u frequenties, timings en beschrijvingen van onderhoudswerkzaamheden. Natuurlijk is dit onderhoudsplan flexibel opgesteld en kunt u altijd uw wensen aan ons kenbaar maken.

Dakgootreiniging

Door periodieke reiniging van de dakgoot voorkomt u problemen. Wij stellen dan ook voor om dit minstens 1 keer per jaar te laten plaatsvinden. Bij ontdekking van scheuren of mankementen aan het afvoersysteem melden wij dit direct aan het betreffende contactpersoon. Zodoende bent u snel op de hoogte en kunt u tijdig reageren.

een offerte aanvragen

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

  • VvE specialist

  • Voor bedrijven en particulieren

  • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

  • Regelmatige kwaliteitscontrole

  • Efficiënte communicatie

100% schoon complex

Als VvE bent u verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes. Wij nemen u deze zorg uit handen en zorgen voor een uitmuntend schone leefomgeving, zowel binnen als buiten. Hierin nemen wij het trappenhuis, gevels, garages, galerijen en onderbouw mee. Daarnaast stellen wij ons op als huismeester en maken wij melding zodra wij defecten ontdekken aan bijvoorbeeld verlichting, brievenbussen of metselwerk. Met VvE onderhoud heeft u grip op zaken.

Gebruik maken van de diensten van Claus Cleaning

Wil je gebruik maken van onze diensten? Neem dan contactmet ons op. Je kan ons bereiken via 062874 6139 of stuur een mailtje naar info@clauscleaning.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen