VvE schoonmaak

Bij VvE schoonmaak van ClausCleaning bent u gegarandeerd van een schoon en goed onderhouden complex. Door periodieke schoonmaak uitgevoerd door bekwaam personeel behoudt uw complex haar economische waarde en genieten bewoners van een uiterst schone leefomgeving. Dat VvE schoonmaak van ClausCleaning de beste keuze is staat voorop. Wij leveren een 100% tevredenheidsgarantie, hier letten wij als organisatie nauwlettend op en bekijken met iedere klant hoe wij deze tevredenheid het best kunnen nastreven.

vve-schoonmaak-onderhoud-met-hoogwerker

Een ervaring met ClausCleaning

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Vaste aanstelling schoonmaker
  • Topkwaliteit schoonmaakwerkzaamheden
  • Afspraak = afspraak
Neem contact op

Concreet betekent samenwerken met ClausCleaning: Een glimmende vloer, hygiënisch sanitair, schone ramen en een stofvrije (werk)omgeving. Ontdek hieronder de verschillende methodes die passen bij het wensenpakket voor een VvE!

Schoonmaakplan

Schoonmaakplan vve schoonmaak

Ten eerst stellen wij in samenspraak met de klant een onderhoudsplan voorbeeld onderhoudsplan op. In dit onderhoudsplan worden o.a. type schoonmaak, frequentie en timings van schoonmaakwerkzaamheden vastgelegd. Natuurlijk is dit onderhoudsplan flexibel opgesteld, en kunt u altijd uw wensen aan ons kenbaar maken.

Schoonmakers

vve schoonmaak glazenwasser op ladder

Onze 100% tevredenheidsgarantie staat of valt bij de mensen die schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Het schoonmaakpersoneel van ClausCleaning wordt opgeleid in het klantgericht schoonmaken. Naast professionaliteit en een proactieve werkhouding is ons schoonmaakpersoneel communicatief vaardig en beschikken zij over de nieuwste snufjes op schoonmaakgebied.

Gevelreiniging

glazenwasbedrijf met glazenwassen met hoogwerker

Ook de buitenzijde van uw pand is in goede handen bij een schoonmaakbedrijf als ClausCleaning. Met de inzet van 3 technieken (stoomcleaning, hogedrukreiniging en impregnatie) straalt uw gevel weer als nooit tevoren.

Een greep uit onze klanten

Word teruggebeld door een deskundige!

Laat u informeren over de mogelijkheden door een schoonmaakdeskundige. Vul het het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op!

Naam

Telefoonnummer

Hoe laat wilt u teruggebeld worden?