VvE Schoonmaak Bloemendaal

Een gegarandeerd schoon en goed onderhouden complex.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

VvE schoonmaak in Bloemendaal

Bij VvE schoonmaak van ClausCleaning Bloemendaal bent u gegarandeerd van een schoon en goed onderhouden complex. Door periodieke schoonmaak uitgevoerd door bekwaam personeel behoudt uw complex haar economische waarde en genieten bewoners van een uiterst schone leefomgeving. Wij bieden schoonmaakdiensten om ervoor te zorgen dat uw complex wordt onderhouden op het hoogste niveau van netheid en hygiëne. Onze schoonmaakdienst levert hoogwaardige schoonmaak voor bewoners, eigenaren en vastgoedbeheerders.

De service omvat professionele schoonmaakdiensten zoals:

 • Algemene schoonmaakdiensten
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Hogedrukreiniging
 • Dakgootreiniging
 • Schoonmaken van openbare ruimtes
 • Schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes zoals keukens, badkamers, wasruimtes, etc.

Dat VvE schoonmaak van ClausCleaning Bloemendaal de beste keuze is staat voorop!

Wij leveren een 100% tevredenheidsgarantie, hier letten wij als organisatie nauwlettend op en bekijken met iedere klant hoe wij deze tevredenheid het best kunnen nastreven. Onze professionele schoonmakers hebben de juiste vaardigheden en apparatuur om u de beste resultaten te geven.

Bij VvE schoonmaak van ClausCleaning Bloemendaal bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige dienstverlening. We houden onze kosten zo laag mogelijk en zorgen ervoor dat alle werkzaamheden op een efficiënte manier worden uitgevoerd.

Onderhoudsplan VvE Schoonmaak in Bloemendaal

In samenspraak met u stellen we een voorbeeld onderhoudsplan op. In dit onderhoudsplan worden o.a. type schoonmaak, frequentie en timings van schoonmaakwerkzaamheden vastgelegd. Natuurlijk is dit onderhoudsplan flexibel opgesteld, en kunt u altijd uw wensen aan ons kenbaar maken. De schoonmaakwerkzaamheden bij worden uitgevoerd volgens het onderhoudsplan dat wij met uw VvE hebben afgesproken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de frequentie of het type schoonmaak, want wij voeren het uit zoals u dat wenst.

een offerte aanvragen

Wij voeren onze werkzaamheden uit volgens de strengste hygiënenormen. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken we gebruik van de beste schoonmaakmiddelen en apparatuur. Onze prijzen zijn zeer concurrerend en we bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten in Bloemendaal.

ClausCleaning

Dé specialist in schoonmaakdiensten.

 • VvE specialist

 • Voor bedrijven en particulieren

 • Aantrekkelijke schoonmaaktarieven

 • Regelmatige kwaliteitscontrole

 • Efficiënte communicatie

Schakel ClausCleaning in

Welkom bij ClausCleaning. U bent op zoek naar een glazenwasser of professioneel schoonmaakbedrijf?

Bij ClausCleaning werken we uitsluitend met vakbekwaam personeel en met state-of-the art schoonmaaktechnieken, schoon is dan ook echt schoon wanneer u met ons samenwerkt. Wanneer u ons belt voor uw volgende schoonmaakbeurt, staan wij op tijd bij u aan de deur, klaar om aan het werk te gaan.

100% Tevredenheidsgarantie

Uw volledige tevredenheid is belangrijk voor ons, daarom bieden wij een garantie op al ons werk. Als u problemen ondervindt, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen deze op te lossen. Onze schoonmaakdiensten voldoen volledig aan de laatste Europese regelgeving. Wij zijn er trots op u deze diensten tegen concurrerende tarieven aan te kunnen bieden, zonder in te boeten aan kwaliteit. Dus bel ons vandaag nog en laten we beginnen!

Van kleine schoonmaakklussen tot grote schoonmaakprojecten.

We doen er altijd alles aan om uw ruimtes er weer als nieuw uit te laten zien en ruiken. We reinigen ramen, vloeren, tapijten, badkamers, keukens, apparaten, ovens, gootstenen, toiletten, douches, badkuipen en alle andere oppervlakken die u mogelijk moet laten reinigen.

We hebben een team van goed opgeleide en gekwalificeerde schoonmakers in Bloemendaal die klaar staan om u te helpen. Onze schoonmakers zijn ervaren, vriendelijk en betrouwbaar.

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen