Professioneel schoon met 100% tevredenheidsgarantie!

  • Schakel ons in voor uw volgende schoonmaakklus! 06-28746139

VvE Schoonmaak2023-04-10T16:33:57+02:00

VvE Schoonmaak

Een gegarandeerd schoon en goed onderhouden complex.

Ik wil snel een offerte

Teruggebeld worden?

Vul de gegevens in en we zullen u snel contacteren:

VvE Schoonmaak door ClausCleaning: voor een schoon en goed onderhouden complex

Als specialist in VvE schoonmaak begrijpen wij als geen ander het belang van een schone en goed onderhouden leefomgeving voor bewoners en bezoekers van een appartementencomplex. Bij ClausCleaning zorgen wij ervoor dat uw complex altijd representatief en schoon is, dankzij onze periodieke schoonmaakdiensten uitgevoerd door ons bekwaam personeel. Zo behoudt uw complex zijn economische waarde en genieten bewoners van een uiterst schone leefomgeving.

Waarom kiezen voor VvE schoonmaak van ClausCleaning?

  • 100% tevredenheidsgarantie: wij streven er altijd naar om onze klanten volledig tevreden te stellen en te houden.
  • Flexibiliteit: wij werken samen met u om een onderhoudsplan op maat op te stellen dat past bij uw wensen en behoeften.
  • Gegarandeerd schone resultaten: wij garanderen een glimmende vloer, hygiënisch sanitair, schone ramen en een stofvrije (werk)omgeving.
een offerte aanvragen

Onze werkwijze

Bij ClausCleaning werken wij volgens een gestructureerd schoonmaakproces om ervoor te zorgen dat elk project op de meest efficiënte en effectieve manier wordt uitgevoerd. Zo houden wij rekening met de specifieke behoeften van uw complex en passen we onze diensten daarop aan. Onze werkwijze bestaat uit:

  1. Inventarisatie: wij nemen uw wensen en eisen door en stellen op basis hiervan een maatwerk onderhoudsplan op.
  2. Uitvoering: onze professionele en ervaren schoonmaakmedewerkers voeren de schoonmaakwerkzaamheden uit volgens het opgestelde plan.
  3. Evaluatie: we evalueren periodiek samen met u hoe de schoonmaakdiensten bevallen en bekijken waar nodig hoe we deze kunnen verbeteren.

Onderhoudsplan VvE schoonmaak

In samenspraak met u stellen wij een onderhoudsplan op maat op waarin onder andere het type schoonmaak, de frequentie en de timings van de schoonmaakwerkzaamheden worden vastgelegd. Dit plan is flexibel opgesteld, zodat u altijd uw wensen aan ons kenbaar kunt maken. Zo kunnen wij onze diensten afstemmen op uw specifieke behoeften.

een offerte aanvragen

Wat is VvE schoonmaak?

VvE schoonmaak staat voor schoonmaakwerkzaamheden die worden uitgevoerd binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE). Dit kan bijvoorbeeld het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes, zoals trappenhuizen, liften en entrees, zijn.

Welke schoonmaakdiensten bieden jullie aan voor VvE’s?

Wij bieden onder andere vloeronderhoud, sanitairreiniging, raambewassing, trappenhuisreiniging en algemene schoonmaakdiensten aan.

Hoe vaak wordt er schoongemaakt?

In samenspraak met u stellen wij een onderhoudsplan op waarin wordt vastgelegd welke schoonmaakwerkzaamheden op welke momenten worden uitgevoerd. Dit kan variëren van dagelijks tot wekelijks of maandelijks.

Wie voert de schoonmaakwerkzaamheden uit?

Onze schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd door bekwaam en ervaren personeel dat speciaal is opgeleid voor VvE schoonmaak.

Is het mogelijk om extra schoonmaakwerkzaamheden uit te laten voeren?

Natuurlijk, wij staan open voor extra schoonmaakwerkzaamheden. Bespreek uw wensen met ons en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben?

Wij streven naar 100% tevredenheid van onze klanten en doen er alles aan om eventuele klachten snel en naar tevredenheid op te lossen. Als u niet tevreden bent, neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Hoe kan ik contact opnemen met ClausCleaning?

U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of ons contactformulier op de website. Wij zullen zo snel mogelijk reageren en u voorzien van de nodige informatie.

Zijn er schoonmaakwerkzaamheden die jullie niet uitvoeren?2023-03-02T15:46:28+01:00

Wij voeren bijna alle denkbare schoonmaakwerkzaamheden uit, maar er zijn enkele beperkingen op basis van de veiligheid en wettelijke regels. Zo kunnen wij bijvoorbeeld geen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren op plaatsen waar het risico op letsel te hoog is. Wij zullen altijd eerlijk communiceren over onze beperkingen en eventueel alternatieven aanbieden.

Bieden jullie schoonmaakdiensten voor speciale evenementen?2023-03-02T15:45:36+01:00

Ja, wij bieden schoonmaakdiensten voor speciale evenementen zoals beurzen, festivals en feesten. Wij begrijpen dat het belangrijk is om een schone en hygiënische omgeving te bieden voor uw gasten en zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met het schoonmaakresultaat?2023-03-02T15:44:28+01:00

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en zullen er alles aan doen om eventuele klachten of zorgen die u heeft op te lossen. Neem contact met ons op en wij zullen ons best doen om uw zorgen weg te nemen en eventuele problemen op te lossen.

Zijn er verborgen kosten in de offerte?2023-03-02T15:41:10+01:00

Nee, onze offertes zijn transparant en bevatten alle kosten die nodig zijn voor de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. Wij zullen u niet verrassen met verborgen kosten of extra’s.

Hebben jullie ervaring met het reinigen van hoge ramen?2023-03-02T15:40:41+01:00

Ja, wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing, ook op grote hoogte. Wij beschikken over professionele apparatuur en hebben ervaren personeel in dienst om deze werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren.

Hoe lang duurt een gemiddelde schoonmaakklus?2023-03-02T15:40:22+01:00

Dit is afhankelijk van de grootte van het gebouw en het type schoonmaakwerkzaamheden dat nodig is. Voor een reguliere kantoor- of bedrijfsschoonmaak duurt het gemiddeld tussen de 1 en 3 uur, afhankelijk van de grootte van het pand. Voor dieptereiniging van keukens en sanitair kan het langer duren.

Kunnen jullie ook reinigen buiten de reguliere kantooruren?2023-03-02T15:39:55+01:00

Ja, wij kunnen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren buiten de reguliere kantooruren, zoals in de avonduren of in het weekend. Wij begrijpen dat sommige klanten het fijn vinden om de schoonmaak te laten uitvoeren buiten kantoortijden en zijn flexibel om aan uw wensen te voldoen.

Zijn jullie verzekerd?2023-03-02T15:39:24+01:00

Ja, wij zijn verzekerd voor aansprakelijkheid en ongevallen tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Onze verzekering biedt u en ons gemoedsrust in geval van onvoorziene gebeurtenissen tijdens het schoonmaken.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor schoonmaakwerkzaamheden?2023-03-02T15:39:06+01:00

U kunt een offerte aanvragen door contact op te nemen met ons via telefoon, onze website of e-mail. Wij zullen u vragen stellen over uw schoonmaakbehoeften en zullen u vervolgens een offerte op maat bieden die aansluit bij uw budget en vereisten.

Hoe lang duurt het voordat jullie kunnen beginnen met schoonmaken?2023-03-02T15:38:30+01:00

Wij streven ernaar om binnen enkele dagen na het ontvangen van een aanvraag te kunnen beginnen met schoonmaken. Dit is echter afhankelijk van onze beschikbaarheid en planning, en kan variëren afhankelijk van het soort schoonmaakwerkzaamheden dat nodig is. Wij zullen altijd ons best doen om aan uw planningseisen te voldoen en zullen duidelijk communiceren over onze beschikbaarheid en planning.

 

Kunnen jullie ook vloeren en tapijten reinigen?2023-03-02T15:37:54+01:00

Ja, wij bieden vloeronderhoudsdiensten aan, waaronder het reinigen van tapijten, vinyl, tegels en andere soorten vloeren. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en reinigingsmiddelen om de beste resultaten te bereiken.

Hebben jullie ervaring met het schoonmaken van specifieke soorten gebouwen, zoals scholen en zorginstellingen?2023-03-02T15:37:30+01:00

Ja, wij hebben ervaring met het leveren van schoonmaakdiensten voor verschillende soorten gebouwen, waaronder scholen, zorginstellingen en andere openbare gebouwen. Wij zijn bekend met de specifieke schoonmaakbehoeften van deze gebouwen en passen onze diensten aan om aan deze behoeften te voldoen.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?2023-03-02T15:37:04+01:00

Ja, wij zijn ons bewust van de impact van schoonmaakmiddelen op het milieu en streven daarom naar het gebruik van milieuvriendelijke middelen. Wij maken gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu.

Kunnen jullie ook periodiek terugkerende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren?2023-03-02T15:36:35+01:00

Ja, wij zijn zowel inzetbaar voor losse opdrachten als voor periodiek terugkerende schoonmaakwerkzaamheden. Afhankelijk van uw behoeften, kunnen wij een schema opstellen voor wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Werken jullie voor particulieren en bedrijven?2023-03-02T15:36:09+01:00

Ja, wij zijn inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij hebben ervaring met het leveren van schoonmaakdiensten voor verschillende soorten gebouwen, waaronder kantoren, winkels, scholen, en woningen.

Werken jullie alleen in Haarlem?2023-03-02T15:35:45+01:00

Nee, wij zijn niet alleen actief in Haarlem, maar werken ook in omliggende gemeenten rondom Haarlem. Wij bieden onze schoonmaakdiensten aan in verschillende regio’s, afhankelijk van de vraag en onze beschikbaarheid.

Wat voor soort schoonmaakwerkzaamheden biedt ClausCleaning aan?2023-03-02T15:34:56+01:00

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze diensten omvatten onder andere kantoor- en bedrijfsschoonmaak, dieptereiniging van keukens en sanitair, gevelreiniging, vloeronderhoud, en glasbewassing. Wij werken met professionele schoonmaakapparatuur en -middelen om de beste resultaten te bereiken.

Choose File

Gegarandeerd écht goed schoon.

Onze schoonmakers worden gescreend op verschillende facetten. Dit alles om ons kwaliteitsbeleid conform afspraak te handhaven.
Indien u vragen heeft over een van onze diensten dan kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina op de website. De hoogste kwaliteit in schoonmaken garanderen wij met onze goed opgeleide schoonmaakexperts.

VvE SPECIALIST

Goed bereikbaar, snel én betrouwbaar. En ook nog eens de scherpste prijzen. Een MJOP gespecificeerd op uw situatie en afgestemd op wat u nodig hebt.

Bel direct voor meer informatie! 

VvE offerte aanvragen

Glasbewassing

Meer informatie

Schoonmaakdiensten

Meer informatie

Hogedrukreiniging

Meer informatie

Heeft u een Schoonmaakklus?

Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren als organisaties. Vakbekwaamheid, kwaliteit en efficiency zijn onze sleutelwoorden. Wij leveren maatwerk met een glanzend, schoon eindresultaat en zijn pas tevreden over onze dienstverlening als u dat ook bent.

Enkele van onze tevreden opdrachtgevers:

gratis offerte aanvragen
Go to Top